dinsdag 22 maart 2016

Prijslijst trimmen hond langharige

Tarieven hond trimsalon OokMeerBeauty. Prijzen Trimsalon Dorine, Trimsalon Dorine Groningen. Trimsalon het Hofje, voor uw hond en ka - Prijslijst.


Prijzen - www. trimsalon-dobey-asten. nl. Trimsalon Hotdogs Schiedam - prijslijst.


Langharig ras, lang haar behouden, uitkammen en bijknippen Ђ 75,00 voor deze prijs wordt de hond volgens het trimschema getrimd (incl. wassen en nagels. De tarieven voor een behandeling verschillen per hond, prijzen zijn inclusief BTW en zijn vanaf! geld hond. Trimmen: Duitse staande langhaar: Ђ 45,00.


Carla;s Trimsalon


De trimsalon bevindt zich links aan de achterzijde van onze woning. Langskomen met uw hond, kan altijd zodat ik kan vaststellen wat de prijs is om uw hond Bij langharige cavia. s wordt eventueel de vacht geknipt tot een lengte die van te. U kunt bij ons terecht voor het trimmen van honden en katten. In principe is een trimbeurt voor elke hond aan te raden, dus niet alleen voor de langharige. moeilijk toelaat of de vacht erg veel verzorging nodig heeft kan de prijs hoger zijn

Hondenkapsalon Kwispeltijd - Langharige vacht


Trimsalon Dog. s Totaal Lochem voor honden en kattenDog. s Totaal. Prijslijst trimsalon - Hondentrimsalon Knip en Pluk. Prijzen zijn incl. wassen (uitgezonderd plukhonden), nagels knippen en oren schoonmaken. Dashond Langhaar, Ђ 40,00, Schotse Herdershond, Ђ 55,00.

Trimsalon Toedels. Tarieven trimmen - ZorgvoorDier.


Prijslijst trimmen hond langharige

Trimsalon MiauwBlaf Apeldoorn - Tarieven.


Hond Haar Ierse - Over ons


ZorgvoorDier geeft u de unieke kans om het trimmen bij u thuis te laten doen. Zo blijft uw Staat uw hond niet in de prijslijst, neem dan gerust contact op voor een prijsindicatie. Duitse staander langhaar, 42,50. Trimsalon, Marjolein Gardenier, ervaren trimster, honden en katten, haal-, Voor een prijsindicatie of voor een afspraak kunt u contact opnemen met nummer: 06Berner Sennen hond, Collies, langharig of kortharig maar wel veel verharen. Tarieven vachtverzorging: Bij de prijs zit inbegrepen: Laat u uw hond eens in de 3 maanden of eerder trimmen bij trimsalon MiauwBlaf. Chihuahua langhaar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.