donderdag 31 maart 2016

Bedradingsschema trekhaak 7 polige kleuren

Aansluitschema verlichting, Trailerplus. nl. Elektrische aansluiting voor trekhaken › Trekhaakcentrum. Aansluitschema - connector voor aanhangwagen 12 Volt/7-polig N.


Aansluitschema 7-polige stekker. Het aansluitschema van een 7 polige aanhangerstekkerdoos.


Bedradingsschema trekhaak 7 polige kleuren

Schema. s Jaeger en Multicon, 7 polig en 13 polig. Bij het 13 polige aansluitschema kan u ervan uit gaan dat de eerste 7 kleuren en code. s hetzelfde zijn als. Bedrading, stekkers en stekkerdozen. Algemeen gebruikelijk is de bekende 7polige contactdoos aan de trekhaak en de overeenkomstig 7-polige stekker aan de caravan. Bij oude systemen bestaat geen norm voor de draadkleur. U doet er.


AANSLUITING TREKHAAK kabelset 13 polig en 7 polig


Schema 7 polig en 13 polige aansluiting trekhaak voor electrische stekkerdoos Voor een 7 polige aansluiting kies je als er geen constante spanning nodig is. Er kan bij aanschaf van een trekhaak gekozen worden voor een 7-polige of een Dit wordt uitgebreid omschreven (met de pinbezettingen en de kleuren) op de pagina de standaard 13-polige of de 13-polige CAN-bus trekhaakbedrading.


Aansluitschema caravanstekker - 13-polig Jaeger - Multicon - 7-polig


Fietsendrager elektrische aansluiting. nl - Fietsendrager megastore. Saabforum. nl • Toon onderwerp - bedrading trekhaak. Ik wil een gebruikte trekhaak monteren waarvan de bedrading is De dikke reservedraad voor de kogel was bij 7 polig een constante plus voor hogere Overigens zijn de kleuren flink anders dan de overige reactie doet.

Aansluitschema Aanhangers, Voorkom een bekeuring. Caravantrekker. nl - Stekkers auto caravan.


Bedradingsschema trekhaak 7 polige kleuren

Asbelasting - Trekhaak - Stekkers - NKC.


Aansluitschema aanhanger of (Humbaur)paardentrailers, HBL


7-Polige stekker. Multicon (Feder) met sleepcontacten aan de zijkant (oud type 13 polige. Niet elke fabrikant gebruikt exact dezelfe kleuren. Om te voorkomen dat de kabel over de grond sleept kunt u de kabel over de trekhaak leggen. Fietsendrager elektrische aansluiting trekhaak. De 7 polige stekker is een wat oudere standaard die alleen de belangrijkste functies nr, code, functie, kleur. 9 En bij een 7-polige stekker op pool nr. Door de lange bedrading kan er spanningsverlies optreden. Gebruik een andere kleur stroomdraad dan de constante stroomdraad (rood) welke de koelkast en Asbelasting - Trekhaak Stekkers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.