zaterdag 3 oktober 2015

De bouw van het paviljoen notelaer

Paviljoen De Notelaer - Onze projecten - Actueel - Onroerend erfgoed. Relicta Monografieлn 5. Een belvedиre aan de Schelde. Paviljoen. De mythes van het paviljoen De Notelaer eindelijk ontrafeld.


Jachtpaviljoen De Notelaer te Hingene - Euroreizen. be. Publicaties - De Notelaer.


De bouw van het paviljoen notelaer

22 Jan 2008 Het neoclassicistische paviljoen De Notelaer (1792-1797) werd in architect Charles De Wailly en de bouw gebeurde door een topteam van. 25 Nov 2008 Het paviljoen De Notelaer aan de Schelde in Hingene (Bornem) was “De bouw van het paviljoen is aangevat in 1792, en niet in 1790 zoals.


Relicta Monografieлn 5. Een belvedиre aan de Schelde. Paviljoen


Paviljoen De Notelaer in Hingene (1792-1797) - Download PDF het landschap de bouw - en restauratiegeschiedenis en de materialen die daarbij werden. 24 Nov 2008 De mythes van het paviljoen De Notelaer eindelijk ontrafeld Er is dus twee jaar later met de bouw begonnen dan tot nu toe werd.


Historische publicaties - Kasteel d;Ursel


ISSUU - Suiker_DEC_2010 by Suikerkrant. Bijzondere historische bouwwerken - VNSC Communicatie. De Notelaer. Tussen 1792 en 1797 lieten Wolfgang-Guillaume, derde hertog d. Ursel, en zijn echtgenote Flore d. Arenberg dit opmerkelijke paviljoen aan de.

De Notelaer HOT - NIEUWS - Bloggen. be. Notelaer: studiedag 24 nov. 2008.


De bouw van het paviljoen notelaer

Voor hertog en veerman (De Notelaer in Hingene) - Te koop.


De Apotheose van Flore ‹ BartRamakers


Geschiedenis van het paviljoen en het veer aan De Notelaer Bij de bouw van het paviljoen was ook een meester-steenhouwer uit Dendermonde betrokken. 29 Nov 2010 Aan de oever van de Schelde ligt Paviljoen De Notelaer: een Alles wat je wil weten over de bouw - en restauratiegeschiedenis, het prach-. 17 April 2013 De voorbije jaren boog een groot aantal specialisten zich over het ontstaan en de evolutie van het paviljoen De Notelaer en zijn omgeving.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.