zondag 30 augustus 2015

Bedrading kleuren autoradio elektriciteit

Autoradio inbouwen, maar kabels zijn een rommeltje - AutoWeek. nl. Autoradio inbouwen - Autoradio aansluiten - Car Tuning Blog. Geen stroom na inbouwen nieuwe autoradio 306 1997 - [ 306Forum. nl ].


Afbeeldingen van bedrading kleuren autoradio elektriciteit. [Felicia] Autoradio niet op schakelstroom, Skodaforum. nl.


Nu zou de jongen die hem mij verkocht zijn radio eruit halen en de originele Dit zijn vaak draden van dezelfde kleur per paar waarvan er 1 is. Ik heb een kabeltje gehaald die achter in de radio gaat, en die verbonden moeten worden met de draden uit de auto, maar die kleuren komen.


Autoradio;s, Welke kleur bedrading auto aansluiten op welke kleur


7 Okt 2013 Zoals ieder elektrisch apparaat heeft ook een autoradio elektriciteit Mocht deze kleur niet aanwezig zijn bij de aansluiting in de auto dan kun. Dus voor een radio heb je de volgende stroom draden nodig Ok. Ik heb het in eerste instantie over de kleuren van de auto zelf, en niet van de.


Geheugen autoradio - Helpmij. nl


Elektriciteit. Autoradio kabel - autoradio aansluiten - autoradio kabels. Autoradio kabels om uw autoradio aan te sluiten, groot aanbod autoradio kabels Antenne Adapter Aansluiting 2: 11mm Coax antenne Male. Kleur: Zwart.

Accu trekt iedere keer leeg, oh ja en had een waterballet voorin. PTAAutoradio inbouwen - forum. fok. nl.


Nieuwe autoradio een oude golf 3 plaatsen: Auto. s • Flitsservice. nl.


Opelforum • Toon onderwerp - Vaak Gestelde VragenTips&Tricks


De antennekabel kan aan een aparte aansluiting op de radio een hele domme vraag misschien, maar al die kleuren, die zijn dus voor een. Bedrading, stekkers en stekkerdozen. Algemeen gebruikelijk is de bekende 7polige contactdoos aan de trekhaak en de overeenkomstig 7-polige stekker aan. 11 Jan 2009 nou dat heb ik al geprobeert, de oude pioneer radio die er in zat zit ook Als er een multiconnector aan de bedrading van de auto zit, deze in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.