maandag 31 augustus 2015

Afwerking commerciele ruimten ruimtes

Avenue Carnisse 169 - Funda in business. Afbeeldingen van afwerking commerciele ruimten ruimtes. BOG Marie Curiestraat 8 in Sint Oedenrode te huur.


Bedrijfsonroerendgoed: Vlissingen, Sint Jacobsstraat 5 - Huislijn. nl. Commerciлle Ruimtes - Clusiushof.


Moderne, multifunctionele commerciлle ruimte in het hart van woonwijk Vanzelfsprekend voldoet de ruimte aan het hoge niveau van afwerking en. Indeling: nog in te delen. Afwerking: casco. Vloeroppervlak: Commerciлle ruimte C: ca. 82 mІ. Commerciлle ruimte E: ca.207 mІ. Commerciлle ruimte F: ca.


Zilverparkkade 101b - De 4 Linden Makelaardij


Een uiterst representatieve commerciлle ruimte te huur aangeboden. Een Commerciлle ruimte die zal Representatieve entree met hoogwaardige afwerking. De afwerking is uiterst compleetar. Het geheel maakt een uitstekend verzorgde indruk. Indeling: Hal ( 3 m2). Commerciлle ruimte I (circa 55 m2). Grote etalages.


Brink 2, BEILEN - Intermakelaars


Brochure - Maasvallei. Mavadel Amsterdam, commerciele ruimte Westerdoksdijk 411-421. Amsterdam, commerciele ruimte Westerdoksdijk 411-421 te Amsterdam 1550 m2 totaal) met hoogwaardige luxe afwerking, inclusief eigen parkeerplaatsen in.

ABB Bouwgroep. Voorzieningen - 100hoog - Rotterdam.


Hermans bedrijfsmakelaars NEDERWEERT, Brugstraat 11 11a 11b.


Technische omschrijving;CASCO+; van de commerciлle ruimten in


Elke navolgende ruimte naar lifthal en lift enof daktuin is zorgvuldig Een ander voorbeeld van aandacht bij 100hoog is de hoge afwerking van de buitenruimten, veelal met De commerciлle ruimten op de begane grond zijn bestemd voor. Tevens wordt ййn appartement in de commerciлle sector en ййn commerciлle ruimte gerealiseerd. Het afwerkingsniveau van het gebouw is hoog, onder meer. Op de begane grond van het object is een commerciлle ruimte gelegen welke thans Afwerking van de ruimte middels onder andere een systeemplafond met.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.