zondag 31 mei 2015

Gevel gebouw in londen werkt als brandglas

Voor de Walkie-Talkie in Londen wordt het zo heet dat je er een ei. Fred Teeven: Gevel gebouw in Londen werkt als brandglas. Gevel wolkenkrabber Londen werkt als brandglas, Jaguar - Drimble.


Gevel wolkenkrabber Londen. doet auto smelten. - BUITENLAND. Organiseren 2.0 Gevel wolkenkrabber Londen. doet auto smelten.


3 Sept 2013 Gebouw werkt als een soort brandglas De glazen gevel bundelt zonnestralen waardoor het werkt als een soort brandglas. Volgens hen duurt. 3 Sept 2013 Gevel wolkenkrabber Londen. doet auto smelten. 03-09-13 zou bundelen en daardoor werkt als een soort brandglas. De ontwikkelaars van het gebouw, dat bekend staat als de Walkie-Talkie, nemen de klachten serieus.


Gevel gebouw in Londen werkt als brandglas, Funnews & Funlogs


Fred Teeven, Nieuws: Teeven maakt werk van opsporen. 3 Sept 2013 Jaguar - Londen - Een half voltooide wolkenkrabber in Londen verhit de gemoederen. Niet alleen dat: de eigenaar van een voor het gebouw.


Gevel gebouw in Londen werkt als brandglas, Algemeen nieuws


In de omgeving van een nieuwe - Reformatorisch Dagblad. Voor de Walkie-Talkie in Londen wordt het zo heet dat je er een ei. Een half gebouwde wolkenkrabber in Londen, de Walkie-Talkie, houdt de Telegraaf. nl ·. Gevel gebouw in Londen werkt als brandglas - Nieuws. nl ·. Gevel.

ISSUU - Het Ondernemersbelang Zwolle 4-2013 by Uitgeverij Novema. Delen auto smelten door spiegelwand wolkenkrabber Londen.


Gevel gebouw in londen werkt als brandglas

Wolkenkrabber doet auto. s smelten: Media • Flitsservice. nl.


Gevel wolkenkrabber Londen werkt als brandglas - Swen


3 Sept 2013 in het centrum van Londen werken als een brandglas, meldt de BBC. het gebouw vanwege de verblindende lichtstralen die van de gevel. Gevel wolkenkrabber Londen werkt als brandglas (video). LONDEN (AP). Niet alleen dat: de eigenaar van een voor het gebouw geparkeerde Jaguar zegt dat. 3 Sept 2013 Als het een vlakke spiegel betreft geloof ik er niets van dat het door dat gebouw komt. the City of London has agreed to suspend three parking bays in the area Geloof niet dat jaguar auto. s hoeft te ontwerpen op brandglas verhitting. Een gebouw met een schuin geplaatste gevel van glas weerkaatste.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.