vrijdag 29 mei 2015

Bedrijfsgebouw te koop gent friesland

Loods kopen gent - Categorieлn Kopen. Vrijstaande Woning Loods, Mitula Woningen. Zoekresultaten 114 object(en) gevonden - zoekresultaten voor.


Bedrijfsruimte, kantoorruimte, winkelruimte te huur en te koop. 1228. Download Creas_brochure_07_2013_download. pdf.


Bedrijfsgebouw te koop gent friesland

Loods kopen gent, te koop gebruikte loods, tweedehands immo te koop, te koop Huis met loods kopen. Grote loods kopen. Huis met loods kopen friesland. U vindt hier 1228 objecten van 348 aanbieders die te huur of te koop zijn. Friesland (32). Sas van Gent (1) Bedrijfsruimte, werkruimte of magazijn Deze bedrijfsruimte is voorzien van een eigen ingang en bevindt zich in een bijgebouw. In opdracht van FRIESLAND CAMPINA werd een site van 6,27 hectare TE KOOP. Bedrijfsgebouw in Haven - gebied te Desteldonk. Bedrijfsgebouw 1134. TE KOOP. Nieuwbouwproject op maat te Gent. Site van 16ha, volgens het gewest-.


Koop bedrijfsruimte op Westkade te Sas van Gent, De


We hebben 758 vrijstaande woningen te te koop vanaf Ђ 219.000. Vrijstaande Vergelijkbare vrijstaande woningen: vrijstaande woning sas gent. Delen. Te koop: nieuwe woning met garages, werkschuur, 3.200m2 Woning met bedrijfsgebouwen op een perceel van ca. Sas van Gent, Vrijstraat (zeeland).


Unieke objecten te koop


Te Koop, Zeeland - Woningen - Tweedehands. net. Transportnieuws, Grote brand in Cargill fabriek Sas van Gent [+foto]. 1 Juni 2014 SAS VAN GENT - In een fabriek in het Zeeuwse Sas van Gent heeft Rond 0430 uur ontstond door nog onbekende oorzaak brand in het magazijn van de fabriek aan de Mogelijke uitbreiding FrieslandCampina Bedum biedt werk voor 100 mensen. Te koop gevraagd voertuigen voor exporthandel.

Terug - Bouwgrond kopen en verkopen. Calamйo - Creas Brochure Ovl 12 2014 Hr.


Bedrijfsgebouw te koop gent friesland

WestlandWoonWeb, Haaglandenwonen, Rijnmondwonen.


Speurders. nl: Garagebedrijf met showroom in Amsterdam te koop


4 Dec 2014 1471 Te koop Gent – Bedrijfsgebouw op maat Op een terrein van 7,5ha worden duurzame bedrijfsgebouwen op maat aangeboden, er is nog 2. Te koop: 6 persoons recreatiechalet, volledig ingericht voor direct gebruik, met alle gemakken, gelegen in de provinc. Particulier 199.000,- Sas Van Gent (ZE) Makelaars.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.