woensdag 29 april 2015

Gebouwen rotterdam zuid architectonische

Architectuur in Rotterdam, Over Rotterdam. De Gebouwengids. Moderne architectuur in Rotterdam - CityRotterdam - Cityguide.


Rijksmonumenten Rotterdam Zuid - Top010.nl. Rotterdam - Wikipedia.


Uit de gebouwen op Architectuur in Rotterdam hebben we een aantal selecties met wolkenkrabber langs het Weena, de Boompjes en de Kop van Zuid. Het nieuwe Centraal Station is een architectonisch hoogstandje op zich en de Dit scheve kantoorgebouw van KPN in Rotterdam Zuid heeft een enorm.


Architectuur op de Wilhelminapier, magnifiek met internationale allure


De Wilhelminapier is het architectonische visitekaartje van Nederland. De hellende Toren op Zuid (het KPN gebouw) werd ontworpen door de Italiaanse. Kop van Zuid Markthal Rotterdam - architectuur icoon De Markthal die een overdekte markt, winkels en woningen onder ййn dak brengt is de architectuur.


Maaskant - Cityportal Rotterdam


AHOY. Stadsarchief Rotterdam. Rotterdam Architectuurprijs 2014: vijf nominaties, Vers Beton. 10 Sept 2014 Vers Beton nomineert utiliteitsgebouwen voor De Rotterdam Architectuurprijs. Dikke pijpen komen uit het gebouw en door de semi-transparante van een architectonisch opgefriste, publieke Maashavenkade op Zuid.

Woongebouw Putselaan - De Nijl Architecten - De Nijl Architecten. Stadswandelingen in Rotterdam - CKPLUS.


Rotterdam ArchiGuides, Uw gids voor de Rotterdamse architectuur.


Projecten overzicht - PEСA architecture


Rotterdam Kade en Bruggenroute en Rondje Kop van Zuid en de Kaap print een groot aantal gebouwen met een monumentale en architectonische waarde. Het Ahoy.-complex op het Zuidplein werd in 1970 in gebruik genomen en in 1971 officieel Opening. Architectonisch hoogstandje. Betekenis voor Rotterdam-Zuid Verbouwingen Het centrale gebouw vormt de entree tot alle activiteiten. Rotterdam ArchiGuides is uw gids voor de Rotterdamse architectuur. De Markthal is zowel met het gebouw als met het concept zo nadrukkelijk aanwezig in de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.