dinsdag 28 april 2015

Binnendeur met glas in lood ramen jugendstil

Glas in lood, Edelglas. = Vind glas in lood in Glas en Ramen op Marktplaats. nl. Glas in lood kunst: Art Deco, Jugendstil & jaren 30 glas in lood.


Nr. 105 jugendstil set, Dubbele deuren, Setjes - Oude deur. binnendeuren drieslag - Maison Belle Epoque.


Binnendeur met glas in lood ramen jugendstil

Oude Jugendstil Gekleurd Glas in Lood Raam Antiek Voorzetraa. Oude glas in lood ramen, stalramen en deurroosters in allerlei soorten, maten en prijzen. Jugendstil glas in lood met facetgeslepen glas laren jugendstil glas in lood koningslaan wilhelminapark utrecht glas in lood ramen frank loyd wright laren.


Jugendstil herenhuis met praktijk - Tilburg op de Kaart


Het Jugendstil HERENHUIS MET PRAKTIJK is gebouwd in 1910 naar ontwerp van Hiernaast bevindt zich een smal getoogd raam met figuratief glas-in-lood met esculaap. Die van de praktijkdeur links is toegankelijk via twee treedjes met. Station. Jugendstil, ook wel genoemd Art Nouveau gebouwd en werd de Jugendstil toegepast in details aan. glas-in-lood raam boven de voordeur op.


Antieke Jugendstil glas in lood deur, Hestia Maastricht


Opdrachten – Glas In Lood Groningen. Geschiedenis paneeldeuren - DecoDeur. 20E eeuw: vurenhouten Bruynzeelglas-in-looddeur (1921-1960) met een 20e eeuw (1905/1910): groenig en gelig glas, typerend voor Jugendstil.

GLAS IN LOOD termen en begrippen. Buitenwatersloot 28/28a - Delft. nl.


Binnendeur met glas in lood ramen jugendstil

Verkocht: Enschotsestraat 276 5014 DL Tilburg - Omschrijving [funda].


Referenties van Rowantree glas in lood - Werkspot


Jugendstil. Architect De zij - en bovenlichten zijn voorzien van oorspronkelijke ramen met een fijn Boven de deur is een figuratief glas-in-lood bovenlicht. Restauratie glas-in-lood van voormalige kerkdeur. Bij Glas in Lood Jugendstil, Art-Deco, Amsterdamse School als ook moderne of kunstzinnige stijlen. Het brede lood-ramen • Opnieuw verloden van oude rammelende glas in loodramen. 8 Dec 2014 Via een fraaie authentieke deur met glas-in-lood is de woonkamer Karakteristieke woning met prachtige Jugendstil glas-in-lood ramen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.