vrijdag 29 augustus 2014

Industrieel objecten te koop huis

Unieke objecten te koop. Bijzondere Huizen - Op zoek naar een huis. Een unieke woning of. Industrieel pand - Trovit.


Industrieel Gebouw te koop - Belgiл - CENTURY 21. Panden in uitgifte, Gemeente Utrecht.


Industrieel objecten te koop huis

Unieke te koop staande objecten om in te wonen. Omdat het Ketelhuis een markant gebouw is met een industrieel verleden, moet het in te dienen concept. Industrieel Gebouw te koop te 86 zoekresultaten Bekijk het immo aanbod van CENTURY 21 te koop te - www. century21.be. Het huis is gelegen aan Hamersplantsoen in de populaire woonwijk Het gaat hierbij om een groot gebouw met indrukwekkende industriлle uitstraling, De hoogte van het gebouw geeft de mogelijk om een of twee vloeren aan te brengen


In de etalage - Nationaal Programma Herbestemming


Bij mijn zoektocht naar een huis, komen er steeds meer vragen naar boven. Waar wil ik Bijzondere huizen, aparte woningen en unieke objecten te koop. Bekijk huis ·. Foto Korenbloemstraat, 4 6915 VJ Lobith Vergelijkbare woningen te koop: industrieel, industrieel gelderland. Rapporteren. Ђ 470.000. 315 mІ.


Huis te koop: Zuiderkerkplein 4 7331 AB Apeldoorn - Omschrijving


Overzicht van spoorse gebouwen die momenteel te koop staan. Makelaar Amsterdam - Koop of huur uw huis of luxe woning in. Huis, Appartement, Beleggingsobjecten, Kantoor, Winkelruimte, Magazijn/loods Zo bent u verzekerd van de meest uitgebreide promotie van uw huis en heeft u u thuis komen om de mogelijkheden te bespreken en uw huis direct te waarderen. Huis huren. Appartement huren. Industrieel gebouw huren. Winkel huren.

Bedrijfspanden in Harderwijk [funda in business]. Huizen te koop in Breda [funda].


Bijzondere huizen, aparte woningen en unieke objecten te koop.


Te koop: mooie, oude panden op NRE-terrein - Eindhoven - dichtbij


Bekijk op funda alle 1.863 huizen die te koop staan in Breda. 4812 RR Breda Topper Open Huis zaterdag 28 maart 2015. 63 mІ · 3 kamers. Zagers & Van. Er staan meestal diverse gebouwen met een spoors verleden te koop. De woning is goed onderhouden, heeft nagenoeg overal dubbel glas en het plafond is. Op zoek naar een unieke woning of bijzonder huis Religieus erfgoed te koop BOEi - Industrieel Erfgoed ·. Het Erfgoed: bijzondere industriлle gebouwen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.