zaterdag 30 augustus 2014

Gerenoveerd appartement amsterdam utrecht afstand studenten

Woning Delen, Facebook. = Huizen en Kamers te huur, Almere, Amsterdam, Den Haag. Kamer Diemen, kamers Diemen, studentenkamers Diemen tot 700.


Appartement huren in Amsterdam - Kamernet. Te Huur Nieuw Appartement Vinkeveen, Mitula Woningen.


Een ruim appartement (65m2) met een groot balkon in de S. F. van Ossstraat in Amsterdam-West op steenworp afstand van tramlijn 1 en 17 richting het centrum. Prachtig gerenoveerd 4 slaapkamer appartement (120m2) verdeeld over de 3e en 4e etage met. BETAALAANBOD VOOR 3 WONINGDELERS/ STUDENTEN!. Kamernet ·. huren. appartement Amsterdam. Vind je huisgenoot. 2 Kamer appartement Amsterdam. Tijdelijk. Onlangs gerenoveerd 4-kamer appartement ca. Gerenoveerd en nieuw ingedeeld kleinschalig appartementencomplex. Vergelijkbare appartementen: te huur appartement utrecht gestoffeerd 3 Op 10 minuten afstand van amsterdam centrum en 15 minuten afstand van utrecht een Studentenwoning Gemeubileerd - Studentencomplex Amsterdam Ravel Residence.


Room Amsterdam, rooms Amsterdam, Student rooms Amsterdam up


Te huur utrecht 5 kamer studentenhuis voor 3 a 4 personen of expats of stelletjes. Gelegen aan het einde van de rustige moezeldreef op 2 min afstand van station overvecht Leuk Gerenoveerd appartement in Bezuidenhout stuyvenstant. Wij hebben net een gerenoveerde flat opgeleverd gekregen, Het gaat om voor onbepaalde tijd. Plaats:Amsterdam Zuidoost. Afstand centrum:2,7 km (Diemen).


Studentenwoningen in Amsterdam — Ymere. Wonen, leven, groeien


Home - Verhuurmakelaar in Utrecht en directe omgeving. Spinozastraat 37 koopwoning Amsterdam, Noord-Holland. Woning. Een ideaal appartement voor starters of een student. Het appartement is grondig gerenoveerd in 2009, waarbij de indeling van de woning zo is straat aan de Singelgracht waarbij alle denkbare voorzieningen op steenworpafstand liggen. Zoek huizen in o. a. de plaatsen: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht.

Studio te huur Amsterdam - Zah. nl. Appartement huren in Amsterdam op de Simon Stevinstraat.


Kamers - Uvsv.


Huurwoningen Amsterdam, huren met Huurda, appartementen


Prachtig gerenoveerd 1+ slaapkamer appartement in de Simon Stevinstraat in Amsterdam-Oost. Perfect voor 1 persoon of een stel, helaas geen studenten of delers. Op een steenworp afstand van het prachtige en rustige Oosterpark. Kamer huren in Het Gooi ·. Kamer huren in Rotterdam ·. Kamer huren in Utrecht. Wij bemiddelen in woonruimte van (studenten)kamer tot vrijstaande woning. HousingSpots dй actieve verhuurmakelaar voor Utrecht & Amsterdam 2 gerenoveerde kamers voor 1 persoon Aan de Patmosdreef, op een steenworp afstand van winkelcentrum Overvecht Sfeervol 2-kamer appartement in Kamerik. ONDERHUURSTER GEZOCHT KAMER AMSTERDAM RIVIERENBUURT 1 APRIL. lijkt het je leuk om een langere periode in een leuk studentenhuis te wonen. ruime tuin, AH op 100 meter afstand, wilhelminapark om de hoek en binnen. een recent gerenoveerd appartement met 5 afstuderende/werkende meiden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.