zondag 29 december 2013

Huis te koop gent van particulier

Eigen woning kopen of verkopen via gratishuisaanbod. nl. Te Koop, Belgiл - Woningen - Tweedehands. net. Immo te koop, Koopjeskrant. be.


Huis te koop in heel Belgiл, Kapaza. be. Putter Vastgoed B. V. - Op zoek naar particulier woningaanbod koop.


Huis te koop gent van particulier

Uw eigen huis verkopen lastig Help uw makelaar een handje en verkoop snel uw huis! Op gratishuisaanbod. nl kunt u uw huis geheel gratis te koop te zetten. Alle zoekertjes (32.372). Particulieren (2.488) ·. Professionelen (29.884). Sorteer op ProjectgrondHuis met grote tuin. Limburg Prachtige, ruime herenwoning te Oostende Bungalow met mogelijkheden in Sas van Gent. Immo te koop. Te koop: Stationsstraat 55-A, 4551 EL Sas van Gent. Topper ·. Ђ 229.500,- k. k. 6 kamers Gebruiksoppervlakte wonen200 mІ Perceeloppervlakte280 mІ.


Gent - Koopwoningen Belgiл, 2dehands. be


Woning te koop uit de handrecente moderne woning gelegen op een mooi perc. Particulier • Vrijstaande woning • 180 mІ • 4 kamers • 1945 tot 1970 • Limburg. Koopjeskrant zoekertjes in de rubriek immo, te koop. Ontdek hier het volledige wij zoeken een woning te heist op den berg tot max. 375000euro de woning.


Makelaardij van der Peijl BV - Op zoek naar particulier


Te Koop Gentsebreedstraat 11. Te koopTe huur - Gemeente Terneuzen. Door de gemeente worden gebouwen te koop/te huur aangeboden. BOUWKAVELS voor particulieren Dit betekent dat de koper vrij is in de keuze van de architect en de aannemer van de te bouwen woning. Publieksbalie Sas van Gent.

Buitengewoon huis te koop in Gent — Immoportal. Woningwaarde - Kadaster.


Huis te koop in Mariakerke - Zimmo. be.


HUIS & aanbod - HUIS KOPEN IN BELGIE - Circa 1.061 huizen te


Informatie over de waarde, de koopsom en prijsontwikkeling van uw eigen woning of het huis dat u overweegt te kopen. Ruime halfvrijstaande woning met garage op flink perceel van 895 m2 voor de handige doe het Het geheel is naar eigen smaak te renoveren/moderniseren. Huizen te koop in Mariakerke (9030), Oost-Vlaanderen. Deze bel - tage woning is gelegen op een boogscheut van Gent nabij de. Ђ 319.000. Huis te.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.