maandag 30 december 2013

Gebouwen rotterdam quarantaine

Afbeeldingen van gebouwen rotterdam quarantaine. Quarantaine-Inrichting: Ontsmettingsgebouw in Rotterdam. Bijzonder vergaderen in Rotterdam, Atelier met strandje aan de.


Heijplaat - Wikipedia. Quarantaine-Inrichting - Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed.


Een quarantaine-inrichting was verplicht voor havensteden, waar schepelingen en landverhuizers De gebouwen zijn van baksteen en hebben zadeldaken. Locatie, Van Oldenbarneveltstraat, Rotterdam Het gebouw stond op de hoek van de Van Oldenbarneveltstraat en de Coolsingel. Exercitieveld. 1893: Feijenoorddijk. 1931: Quarantaine station voor zeevarenden op de Beneden Heijplaat.


Quarantaine-inrichting - Cityportal Rotterdam


2 Dec 2009 Sinds begin 1980 is het complex in gebruik als atelierruimte voor kunstenaars, die ijveren voor de monument-status van de unieke gebouwen. QUARANTAINE-TERREIN. J. G. SNUIF (GEMEENTEWERKEN), 1930-1934. Quarantaineweg 1, De gebouwen zijn van baksteen en hebben zadeldaken.


Heijplaat in verzet: oorlogsgetuigenissen uit het gebied rond de - Resultaten voor Zoeken naar boeken met Google


Quarantaine Strand, Yelp. Wandelroute Heijplaat. 12 Juni 2013 Media in categorie "Ontsmettingsgebouw (Rotterdam Quarantaine)". Deze categorie bevat de volgende 15 bestanden, van in totaal 15.

Rotterdam Woont - Wijkhistorie: Heijplaat. Stadshavens & wonen, Stadshavens Rotterdam.


Dienstengebouw Plaswijckpark, Rotterdam - DaF-architecten.


Nidda - Dark Harbor, Rotterdam Toerisme & Congressen


Waar vind je dit, behalve in het Rotterdamse Quarantainegebied Beneden studio in het Ontsmettingsgebouw (reine afdeling) waar hij zijn opdrachten uitvoert. Nidda - Dark Harbor, In een gebouw van de voormalige Quarantaine in Rotterdam ben je een uur lang de enige bezoeker. Eenmaal afgezonderd van de. De Parasite verhuist nu naar het terrein van de vm. Quarantaine-Inrchting voor renovatie en hergebruik. Met een drijvende bok wordt het hele gebouw ( 30 ton).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.