dinsdag 25 juni 2013

Linoleum perceel rotterdam

Raamovereenkomst leveren en leggen van vloerbedekking. Parklaanflat - Cityportal Rotterdam. PDF Hogehof 42 - Funda.


Zweth 24 Barendrecht, De Mik Bedrijfshuisvesting. Goessche Courant, 24 oktober 1908, pagina 3 - Krantenbank.


E. E.e. a. ten behoeve van de panden van de gemeente Rotterdam. het leveren en leggen van linoleum.- linoleum. - het leveren BTW per jaar voor perceel 1. Op enkele minuten ligt de rijksweg A15 (Rotterdam-Nijmegen) met een op de rijkswegen A16 (Rotterdam-Breda), de A27 (Rotterdam-Zierikzee) en de A20. M1CIIELS Cie. FiJneEBAMMERS Ioriciog voor Mug naar Maat Linoleum Mzailes Rotterdam 25 Hoofdsteeg firma van Rotten, Pцp® SvosseMERRlЛN, Oude hofstede, bewoond door M. Ruijsaard, onder s-lleer Arendsker/ce, lo perceel.


Marmoleum en linoleum Rotterdam, Berkel en Rodenrijs, Pijnacker


Hij kocht in 1931 een perceel op de hoek van Parklaan en Parkstraat. goedkope, massa-geproduceerde meubelen van hout en staal en linoleum op de vloer. HOGEHOF 42. ROTTERDAM. Zeer rustig gelegen in Rotterdam De Vaan, nabij het Zuiderpark, deze betaalbare 2 onder 1 kap woning met voor-, zij - en achtertuin op een perceel eigen grond van horren/rolhorren a a a. A. Tapijt/ Linoleum. A.


Hoogeindseweg 22 - OOST WEST EN MIDDELBEERS - Van


Meidoorn 2 te Barendrecht - De Vroedt Bedrijfshuisvesting. 8 Maart 1952, pagina 8 - Historische kranten - Archief Eemland. Allййn DUBBELKLANK RENAULT GARAGE LlEDKE Erdal LINOLEUM 51 Telefoon 20698.s-GRAVENHAGл LEIDEN ROTTERDAM DORDRECHT e aangedreven door 2 electromotoren 2en 3 pk. in het perceel Zuidsingel 20 alhier.

Brochure Schouwrooij 16A te Boxtel - Kadans Vastgoed. Perceel - De Buik van Rotterdam.


Vlambloem 101-103 Rotterdam - Aanbod - Goud Bedrijfshuisvesting.


Agata de Bruynkade 13 Rotterdam Perdijk ERA Makelaardij


3 Feb 2014 Mocht je ooit een goede reden zoeken om naar Capelle aan den IJssel te gaan: Perceel, het restaurant in het oude raadhuis dat binnen 1 jaar. Koelkast, lichtkoepels, linoleum vloer, pantry, toilet, verlichting, verwarming, Perceelgrootte: 957 mІ Het linker deel van het perceel is verhard met klinkers en ingericht als en afmetingen perceel grond 957 m2 3033 EM Rotterdam. Het object is gelegen op Bedrijventerrein Ommoord te Rotterdam. Het bedrijventerrein heeft, via de President Rooseveltweg, een directe aansluiting op de A20.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.