donderdag 27 juni 2013

Gerenoveerd appartement gent koop

CENTURY 21 Woonkantoor Appartement te koop in GENT. Mooi gerenoveerd appartement gelegen te Gent - te koop in Gent. Agence Rosseel.


Gent - Koopwoningen Belgiл, 2dehands. be. Te koop - Alle panden - CdF.


Gerenoveerd appartement gent koop

Twee gerenoveerde appartementen met mogelijkheid tot aankoop van een garage! Dit appartementsblokje werd volledig vernieuwd. Beide app. zijn voorzien. Volledig gerenoveerde woning in Gentbrugge aangenaam appartement te koop in Gent. De appartementen zijn gerenoveerd, de studio nog niet. CV op.


Immobiliлn Crevits - Appartementen


Dit appartement is volledig gerenoveerd en centraal gelegen op 9de verdieping van de Residentie Esplanada in Gent. Dit twee slaapkamer appartement heeft. Appartement te koop. Gent. Volledig ingericht appartement op de 3de verdieping met Dit appartement gelegen op de 3e verdieping is net deels gerenoveerd.


Appartement te koop - Arcade Vastgoed


Gent gerenoveerd - Trovit. Volledig gerenoveerd appartement op toplocatie! te koop te Gent. Appartement te Gent (9000) Alle appartementen zijn volledig gerenoveerd van kop tot teen en zijn te bereiken via een trap en een Voorkooprecht.: Niet van.

Appartement veldstraat gent - Trovit. Appartement te koop in Gent - Ђ 169.000 (Zimmo code: B0GGH.


Gerenoveerd appartement gent koop

Gerenoveerd appartement centrum Gent, de Fooz.


Van Gent Makelaardij - Voor aan - en verkoop van uw woning!


Gerenoveerd appartement deels in de kelderverdieping met 2 slaapkamers op een rustige ligging doch in centrum Gent. Living met open keuken. Moderne. We hebben 14 koopwoningen voor je zoekopdracht gent gerenoveerd, met prijzen vanaf Ђ 89.000. Foto GERENOVEERD gezellig appartement te koop! 8. 18 April 2013 U bent hier: Home › Te koop › Gerenoveerd appartement centrum Gent. Terug naar overzicht. Gerenoveerd appartement centrum Gent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.