vrijdag 21 juni 2013

Behangen met het schilderen avondschool

CVO Roeselare - Schilderen en behangen. Schilder - opleidingen Syntra West. Schilderen - Aanbod volwassenen onderwijs.


Schilderen & behangen - (CVO) Vlaamse Ardennen. Schilder basis, Centrum voor volwassenenonderwijs VIVO Kortrijk.


Behangen met het schilderen avondschool

Inhoud van deze opleiding. Ondergrondvoorbereiding in functie van behangen en decoratief schilderwerk (plamuren, schuren, ) Behangen en muurbekleding. In de modules technische werkzaamheden Schilderen en behangen staat o. a. het volgende op het programma: Programma: meer info over deze opleiding. De inhoud van deze module omvat het uitvoeren van eenvoudig schilder - en behangwerk. Het voorbereiden van ondergronden voor schilder - en behangwerk.


CVO Kempen - Schilder - Behanger


Leer een eenvoudig schilder - en behangwerk uitvoeren. Polyvalent huisschilder, een opleiding waar je zowel de nodige theoretische als praktische ervaring. Aanbod volwassenen opleiding. Techniek, Schilderen en behangen, Nieuwpoort, CVO Cervo-Go ·. Techniek, Schilderen en behangen, Izegem, PCVO West-.


Ieper - Volwassenenonderwijs


Schilder (Medewerker schilderen) (2), MBO-opleidingen - ROC. nl. Schilderen&behangen - CVO Avelgem. In deze cursus komen o. a. schilderen, behangen, het plaatsen van soepele vloerbekleding, speciale plamuurtechnieken, het werken met en kiezen van.

Avondschool schilderen resultaten op Vinden. be. Schilder-decorateur - Volwassenenonderwijs provincie Antwerpen.


Schilderen - Espeq.


Schilder - CVO Westhoek-Westkust


Na de opleiding tot Schilder-decorateur kan je alle werken zoals schilderen, behangen, gordijnen plaatsen, vloerbekleding plaatsten enz. voor je rekening. Als medewerker schilder kun je aan de slag bij bedrijven in de schilders - en dat een ruit moet worden vervangen, of dat er een wand moet worden behangen. Na deze opleiding kun je doorstromen naar een opleiding op niveau 3, zoals. Opleiding tot schilder. Mooie dingen maken - dбt is waar het bij schilderen eigenlijk om gaat. Ook behangen en glaszetten zijn daar onderdeel van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.