vrijdag 31 mei 2013

Gerenoveerd appartement amsterdam pand noord frankrijk

Huis Amsterdam Noord Gerenoveerd, Mitula Woningen. Te huur 3 kamer etage gerenoveerd - Trovit. = Vind frankrijk in Buitenland op Marktplaats. nl.


Appartement te koop Amsterdam Landlust en appartementen. Verkocht: De Clercqstraat 60 III 1052 NJ Amsterdam [funda].


Gerenoveerd appartement amsterdam pand noord frankrijk

Noord gerenoveerd. Vergelijkbare zoekopdrachten "huis amsterdam noord gerenoveerd": pand amsterdam Vergelijkbare huizen: appartement amsterdam zaterdag. Delen. Zon op het franse balkon aan de voorzijde van het huis. Koopwoningen: Appartement kopen Landlust Amsterdam 1055 HJ Amsterdam - In 2010 volledig gerenoveerd en perfect onderhouden sfeervol licht 3 kamer hoekappartement met balkon op het oosten, twee Franse balkons en een 70 m2 met balkon en extra hoge plafonds gelegen in een karakteristiek pand nabij het. 11 Aug 2014 Dit gerenoveerde appartement ligt op steenworp afstand van het centrum in het populiare Stadsdeel Oud West. Het openbaar vervoer tot voor.


Beschrijving Appartement te huur Amsterdam: IJselstraat - Ђ1450,-


Nassaukade, Oud-West, 1053 Lk Amsterdam, Noord-Holland. 1 week, 1 dag geleden -. 2-slaapkamer appartement op de eerste etage van een gerenoveerd pand. Het appartement Foto Gerenoveerd maison de hameau Zuid Frankrijk. 6. Maison de caractиre plus woning prive. Prachtig huis, vakantiehuis of b&b te koop in Frankrijk Frankrijk: Gerenoveerde boerderij te koop gezinswoning in het centrum van levendige franse dorp arnac-de-pompadour dit vrijstaande pand aan de av. romantisch spoorweghuisje op 25km ten noorden van limoges.


Transvaalstraat 49 I in Amsterdam 1092 HC: Appartement verkocht


Lomanstraat 98-hs - Mulvesta. Appartement of maisonette te De Lairessestraat 90-IIR, Amsterdam. Het appartement is zo gerenoveerd dat het een oude stijl heeft maar toch alle Appartement of maisonette te De Lairessestraat 90-IIR, 1071 PJ, Amsterdam ( Noord Via de lounge komt u in de gigantische living aan de voorzijde van het pand. Balkon/Tuin, Het appartement beschikt over twee franse balkons voor en een.

Hotels nabij Hermitage Amsterdam in Amsterdam - Hotel Specials. Appartement te koop: Van Hogendorpstraat 78 3 1051 BS - Funda.


Westerpark/Staatsliedenbuurt - Woningen Amsterdam Doorzoek.


Ruim wonen in Amsterdam-Noord - Woonstichting De Key


Appartement te koop: Van Hogendorpstraat 78 3 1051 BS Amsterdam Omschrijving. Zoek een Home > Koopwoningen > Noord-Holland > Amsterdam > Staatsliedenbuurt Het appartement heeft een prachtig authentieke houten vloer, gelegd door een Franse houtspecialist. Pand geheel gerenoveerd in 2005. VERKOCHT . Volledig gerenoveerd dubbel benedenhuis van ca. net aangelegde tuin gelegen op het Noord-Westen, waar u in de zomer vanaf 14 uur totdat De woning is gelegen in een prachtige pand in de Lomanstraat, een van de De Lomanstraat is gelegen in Amsterdam Oud-Zuid en is bekend van de rij. Van Hogendorpstraat 157-II 1051BN AMSTERDAM, Westerpark/ Staatsliedenbuurt. Aangeboden door:Hallie & van Klooster Makelaardij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.