woensdag 29 mei 2013

Bouw van een huis rots

Een wijs man - Bijbelliedjes. nl. Bouw je huis op de rotsen - YouTube. Bouw je huis op de rots - Maasbach. nl.


Leespreek gelijkenis Mattheьs 7: Huis of rots of zand - Leespreken. Twee fundamenten - Herschepping.


Bouw van een huis rots

Terwijl de man aan het bouwen was kwam de buurman uit het rotshuis even kijken. Het huis dat bleef staan had meer de bouw van een Grieks huis. Dit huis. De wijze man bouwt zijn huis op de rots, de dwaze man op het zand en de rest er ook het liedje bij geleerd dat eindigt met "dus bouw je huis op Jezus de rots.


Mt 7: Bouw je huis op een rots


Mt 7: Bouw je huis op een rots Als je weet dat je huis steviger staat als je hem op een rots bouwt, maar je bouwt hem toch in het zand, omdat je dat. BOUW OP DE ROTS. HJM Sales. Geliefde (aanstaande) broeders en zusters, ieder mens bouwt in zijn of haar leven een huis, of hij of zij nu een christen is.


Matteьs 7:24-26


Kotw Montfort: Bouw je huis op de rots « De Wild Missions. M38 Bouw ik op een steenrots of op zand: Bijbelse overdenkingen. 19 Sept 2014 Het zand zal wegspoelen maar de steenrots zal standhouden. Bent u tot de ontdekking gekomen dat uw huis niet gefundeerd is op Jezus en.

Het huis op de rots - De Broeders in Christus. Gezinsdienst - Hervormde Gemeente Elburg.


Rots Bouw verbouwt raadhuis Didam - De Gelderlander.


2013-10-20-Leespreek-mattheus-7-gelijkenis-huis-rots - Leespreken


.T Is de rots waarop wij bouwen, wij bouwen niet op zand, wie het woord. Een wijs man bouwde zijn huis op een rots, Dus bouw je huis op Jezus, de Rots. De eerste maal kinderclub na de zomervakantie mochten we 11 kinderen verwelkomen! Het thema was “bouw je huis op de rots”. Met een kort verhaal. 30 Nov 2012 DIDAM - Bouwbedrijf Rots Bouw uit Aalten is gekozen als aannemer voor de verbouw van het voormalige kantoorpand Vink tot gemeentehuis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.