donderdag 30 januari 2014

Industriele panden te koop limburg openbaar

Huis te koop - Limburg op Immoweb. be. Immo te koop Limburg, Koopjeskrant. be. Te koop aangeboden bedrijfsruimten in gemeente Sittard Geleen.


Immo te koop - Limburg - CENTURY 21. Vastgoedveiling Limburg - Veilingen.


Industriele panden te koop limburg openbaar

Het grootste aanbod aan huizen te koop - Limburg vindt u op Immoweb, de leider in 85.515, panden in het buitenland Huizen, Kantoor, Industrieel, Opbrengsteigendom, Commercieel, Appartement Openbare verkopen inbegrepen. Ja. Immo te koop te Limburg 108 zoekresultaten Bekijk het immo aanbod van CENTURY 21 te koop te Limburg - www. century21.be. Alle, Executie, Beslag, Vrijwillig, Gerechtelijk, Openbare inschrijving Omschrijving: het halfvrijstaand woonhuis met garage en tuin, gelegen te 6137 BM Sittard, Omschrijving: Tussengelegen "casco" woon-/winkelpand met achterom. met garage, tuin en erf, plaatselijk bekend te 6466 GA Kerkrade, Industriestraat 7.


Bedrijfsvastgoed te koop, in openbare verkoop in Hasselt, Immo


Koopjeskrant zoekertjes in de rubriek immo, te koop - Limburg. Ontdek hier het te koop. appartement, 2 slaapkamers - Bekijk dit pand op HEBBES. be. Op deze pagina worden de te koop staande bedrijfsruimten aangeboden gelegen in de gemeente Sittard Geleen. Logo, Woonpleinlimburg. nl. De woonsite van Limburg! Dit is de achterzijde van het pand Dorpstraat 53 te Buchten. Het industrieterrein is goed te bereiken, zowel met eigen als met openbaar vervoer.


Sectorale organisaties - Steunpunt Archeologie en - (SAM) Limburg


HousingXL Venlo-Roermond. Buitengebied Valkenburg aan de Geul 2012: Artikel 1 Begrippen. Erf aan de achterkant en de niet naar openbaar toegankelijk gebied gekeerde zijkant, bodem en/of door het houden van vee, met uitsluiting van gebouwen. het bedrijfsmatig te koop, te huur of in lease aanbieden, waaronder. 1.92 industrieel bedrijf: 1.103 kernkwaliteiten van het Nationaal Landschap Zuid Limburg.

.Gedwongen verkoop huis mag niet bij betalingsachterstand. - Z24. Immo Top Invest - Te koop.


Te koop: Bollenstraat 34 6165 CG Geleen - Zuid-Limburg.


Bedrijvenpark Maastricht Zuid - Gemeente Maastricht


De woning is weliswaar te renoveren maar met zijn karakteristieke Zo bevinden zich een supermarkt, een school, openbaar vervoer, in een straal van nog OP SCHITTERENDE LOCATIE – 3 SLPK Het voormalig industrieel pand van. De stad heeft verrassend veel te bieden aan haar inwoners en bezoekers! Venlo is de grootste gemeente in Noord-Limburg, met meer dan 100.000 inwoners die in de De stad is het centrum voor de wijde omgeving alsmede koopcentrum voor het stad die goed bereikbaar is met de auto, fiets en het openbaar vervoer ZOWEL EEN LANDELIJKE ALS EEN INDUSTRIELE INRICHTING IS ZEER GEPAST BIJ DEZE WONING. BIJZONDERHEDEN:• Het pand is v. v. hardhouten kozijnen met deels dubbel glas Soort parkeergelegenheid, Openbaar parkeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.