donderdag 30 januari 2014

Bedradingsschema trekhaak 7 polige op auto

Aansluitschema verlichting, Trailerplus. nl. Elektrische aansluiting voor trekhaken › Trekhaakcentrum. Aansluitschema aanhanger of (Humbaur)paardentrailers, HBL.


Trekhaak - MARCOVW. nl Autotechniek. Stekers, stekkers en stekkerdozen - Caravans. net.


Bedradingsschema trekhaak 7 polige op auto

3 Juli 2013 De elektrische aansluiting van de trekhaak: 7 of 13 polig. wanneer kiest u u moeten kiezen of u deze op uw auto aansluit met een zogenoemde 7-polige dat de bedrading van de trekhaak goed vastzit aan de stekkerdoos. Over het algemeen worden er 3 verschillende soorten stekkers gebruikt voor de verbinding tussen auto en aanhangwagen. 7 polige stekker. 13 polige steker.


Aansluitschema verlichting Aanhangwagen, AanhangerShop. nl


Er bestaat een eenvoudige verloopstekker om een aanhangwagen met 13polige stekker aan te sluiten op een auto die nog voorzien is van een 7-polige. Schema 7 polig en 13 polige aansluiting trekhaak voor electrische stekkerdoos aanhangwagen caravan of www. trekhaken. comby antwerp auto shop.


Aansluitschema caravanstekker - 13-polig Jaeger - Multicon - 7-polig


Aansluitschema - connector voor aanhangwagen 12 Volt/7-polig N. Aansluitschema verlichting aanhanger - AanhangwagenDirect. Is de 7-Polige aansluiting vervangen door een 13-polige stekker Maar aangezien de Duitse auto - en caravanindustrie gekozen heeft voor de Jaeger aansluiting en de overige De trekhaakbedrading moet volgens de hierboven vermelde.

Fietsendrager elektrische aansluiting. nl - Fietsendrager megastore. Aansluitschema 7-polige stekker.


Bedradingsschema trekhaak 7 polige op auto

Aansluitschema Aanhangers, Voorkom een bekeuring.


Het aansluitschema van een 7 polige aanhangerstekkerdoos


Aansluitschema 7-polige stekker 7-polig. De afbeeldingen is het gedeelte dat op de auto zit. (De stekker aan de caravan is dus in spiegelbeeld). Het is dan. Aansluitschema - connector voor aanhangwagen 12 Volt/7-polig N uitvoering ISO 1724. Aansluitschema - connector voor aanhangwagen 12 Volt/13-polig N. De 7-polige aansluitschema aanhangers (de standaard aansluiting) De afbeelding verticaal spiegelen voor de montage van de bedrading van de auto.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.