vrijdag 29 november 2013

Gerenoveerd appartement mechelen varkensstraat

Volledig vernieuwd instaplaar appartement met 1 ruime slaapkamer. Mechelen veemarkt - Trovit. MGW - Gazet van Antwerpen.


Onderzoek aandachtsbuurten mechelen - Samenlevingsopbouw. jaarverslag 2013 (deel 1) - Woonpunt Mechelen.


Appartement te huur 2800 Mechelen Gerenoveerd appartement op de hoogste verdieping in centrum van Mechelen 2800 Mechelen, Varkensstraat. Dit onderzoek is mogelijk gemaakt door de steun van de stad Mechelen. Dit maakte. staanden is groot in het stadscentrum en velen wonen in appartementen en studio. s. Enkele bewoners in de Varkensstraat zitten soms aan het verharde plein. krijgen nieuwe ramen en deuren, de gevels worden gerenoveerd en er. Werden tweehonderd en tien gerenoveerde woningen in gebruik genomen. in gipskarton (verlagen van plafonds) in 6 appartementen in de Varkensstraat.


Location Pand Mechelen, Mitula Immo


199.000. Foto Volledig gerenoveerde goed gelegen woning. Het appartement is gelegen op een sublieme ligging op de hoek van VarkensstraatVeemarkt. Vergelijkbare woningen te koop: appartement mechelen, appartement veemarkt. Mechelse Goedkope Woning heet voortaan Woonpunt Mechelen De Mechelse Goedkope Woning (MGW) renoveert 15 appartementen in Nekkerspoel. Er zijn.


Hebbes Immomagazine Kempen 70 - Jambooty


RTV, KEMPEN, MECHELEN. ≥ Vind appartement arnhem op Marktplaats. nl. Leuk net gerenoveerd 2 kamerappartement op de begane grond, gelegen in de hoek tullekensteeg/varkensstraat in arnhem en is per 1 februari beschikbaar. een kleinschalig vakantieparkje aan de rand van mechelen, in het geuldal.

Gemeente - De Certes Immo groep in Belgiл. [FLASH]ARCHITECTUURGROEP JO PEETERS Jo De groep.


ISSUU - Nieuwe Maan 01 - december 2009 by Stad Mechelen.


Persoverzicht van 17 januari 2015 - Lokale Politie


Mentale handicap is intern grondig gerenoveerd, gereorganiseerd en her en der Varkensstraat Mechelen - bouwen van 10 appartementen met parking. Gauwdieven in Mechelen. In de Varkensstraat in Mechelen werd een 21-jarige vrouw het slachtoffer van een gauwdief toen ze haar boodschappen aan het uitladen was en naar haar appartement bracht. Zwembad Arendonk gerenoveerd. Nieuwe Maan Mechelen houdt je warm Magazine van de stad Mechelen в&# x20AC.˘. nr.1 в€. en appartementen, een nieuw jeugdcentrum, een gerenoveerd. Pastoraal Centrum, Varkensstraat 6, T 015 40 57 45.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.