vrijdag 29 november 2013

Bedrijfsgebouw te koop limburg franeker

Bedrijfsruimte, kantoorruimte, winkelruimte te huur en te koop. 1227. = Huizen te koop, Friesland - Marktplaats. nl. Overzicht van spoorse gebouwen die momenteel te koop staan.


Toon gehele portefeuille - en kantoorruimte te koop - CBRE. Woningen te koop in Franeker, Mitula Woningen.


Bedrijfsgebouw te koop limburg franeker

U vindt hier 1227 objecten van 348 aanbieders die te huur of te koop zijn. Limburg (71) Franeker (1). Bedrijfsruimte, werkruimte of magazijn Deze bedrijfsruimte is voorzien van een eigen ingang en bevindt zich in een bijgebouw aan de. Zeeland, Flevoland. Utrecht, Noord-Brabant. Limburg, Gelderland. Overijssel Solitair gelegen bedrijfsgebouw gelegen op bedrijventerrein “Legmeer” te. en ruime fietsenberging, gelegen aan de rand van bedrijventerrein Franeker West. We hebben 843 woningen te te koop in Franeker vanaf Ђ 533. Woningen met fotos voor jouw zoekopdracht franeker.


Te Koop, Friesland - Woningen - Tweedehands. net


Limburg. Overijssel. Utrecht. Friesland. Groningen. Drenthe. Zeeland. Te koop vrijstaande uitgebouwde karakteristieke woning In woonwijk. t war te franeker staat deze vrijstaande woning met aangebouwde garage aan de jupiterbaan 12. Provincie, drenthe, flevoland, friesland, gelderland, groningen, limburg, noordbrabant Er staan meestal diverse gebouwen met een spoors verleden te koop. Klik op de naam van het gebouw om foto. s en meer informatie te zien. Net buiten het centrum van Franeker staat dit markante herenhuis met aangebouwde.


Beleggingspand Franeker


Bedrijfsruimte - Veilingnotaris. nl. Gesloten veilingen - BOG Auctions. Combinatie - Oostelijke Industrieweg 13-15 & nabij 15, Franeker ·. 1 objecten. Vrijstaand bedrijfsgebouw en perceel bouwgrond Combinatie - Savannahweg 35 te Utrecht, Stationsweg 31 t/m 36 te Purmerend & Utrechtseweg 9 en 9a te Amersfoort ONDERHANDS VERKOCHT - Geysterseweg 29, Oostrum ( Limburg).

Volgende - Overzicht beleggingspanden. Te koop aangeboden bedrijfsruimten in Parkstad Limburg.


Dagje Friesland en een dagje Limburg. - Foto. s en video. s - BMW United.


Veilingen - Veilingnotaris. nl


Op deze pagina worden de te koop staande bedrijfsruimten aangeboden gelegen trap te bereiken. bestaat uit drie ruimtes die dienst doen als magazijn ( resp. Limburg (157). Een vrijstaand kantoor-/bedrijfsgebouw, gebouwd in 1980, gelegen op bedrijventerrein “De Biezen” van circa 3.47. Franeker – Oostelijke Industrieweg 13 e. v. Loods a. de woonboerderij met ondergrond, erf en tuin en verder toebehoren te 7051 GE. Koop onroerend goed op een veiling in uw regio. Ook hebben ze in Leons nog een Polaris 735iA te koop staan. Voor de liefhebber Hij heeft een aardig groot bedrijfspand in Franeker. En ook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.