donderdag 14 april 2016

Huisje van etre

кTre-huisje, een ezelsbruggetje voor frans Ezelsbruggetje. nl. Franconville - 5 huisje van etre of alle werkwoorden die in de passe. PASSЙ COMPOSЙ VERVOEGD MET КTRE - Fratrix.


кTre huis - Memrise. Is het altijd zo met de passй composй dat je het hulpwerkwoord. кtre.


2) Er is een groep uitzonderingen die ook met кtre vervoegd worden (het кtrehuis). Alle werkwoorden in deze groep drukken een beweging uit. Het gaat om de. - 2 Min - Geьpload door vincent savelsoul huis van etre franse gramatica opdracht. vincent savelsoul. SubscribeSubscribed.


Samenvatting Frans Hoofdstuk 1, Scholieren. com


2 Maart 2005 Frans Hoofdstuk 1. Кtre-huis. Arriver-aankomen-arrivй. Entrer-binnenkomenentrй. Rentrer-thuiskomen-rentrй. Venir-komen-venu. Dit is het huis van кtre. Al deze werkwoorden die je op dit plaatje tegen komt worden vervoegd met het werkwoord кtre. Bij deze werkwoorden komt er een.


КTre - Open Leerhuis


Rentrer - Vertaling Frans-Nederlands - Mijn Woordenboek. De passй composй vervoegd met кtre, Slimmer leren met Snapput. In de passй composй worden sommige werkwoorden met кtre vervoegd in plaats van met avoir. Deze werkwoorden worden vaak gepresenteerd in het huis van.

Vakantiehuis Lieu d. Кtre in Brussel huren bij Belvilla. Etre of avoir - Girlscene Forum.


Passй composй • Bokt. nl.


Werkwoord кtre vervoegen - Mijn Woordenboek


Ik dacht dat alle ww die iets uitbeeld of iets doet met кtre vervoegd moet worden. Wij hebben altijd het кtre huis geleerd haha. Maar op google. Terugkeren in het huis. avec l. aux. кtre. 2 revenir chez soi - thuiskomen. rentrer а la maison. thuiskomen. Il est tard, je vais rentrer. Het is laat, ik ga naar huis. Hebben jullie het huisje van кtre ook gehad Het is wel handig om te weten welke werkwoorden er met кtre gaan, zeker met toetsen Leraren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.