zaterdag 27 februari 2016

Vloerkleed reinigen den haag centraal

Waarschuwing! Breng je tapijten niet naar centraal clean hali. Duru Hali yikama Den haag - YouTube. Hali Yikama Hollanda Den Haag - Den Haag - (+31) 0624407872.


De Witte Tapijt Wassen. Palthe Groep B. V. Uw stomerij met landelijke dekking.


Op al hun folders staat duidelijk DEN HAAG en geen ZAANDAM gaan toch niet deur aan deur en vragen of ze hun tapijten willen reinigen. De wens van de klant staat bij ons centraal, vandaar dat service bij ons zeer hoog aangeschreven staat. Wij reinigen uw tapijten met de modernste machines. Ook staat het milieu bij Palthe zeer centraal. Zo worden onze reinigingsmethoden steeds milieuvriendelijker en bieden wij op een aantal locaties in Nederland.


Hali yikama amsterdam resultaten op Vinden. nl


- 36 Sec - Geьpload door MK TT Wilt u uw tapijt zo schoon en fris mogelijk behouden, dan is het verstandig om hem te. Bekijk de reviews en beoordelingen van Hali Yikama Hollanda Den Haag in Den Haag. Centraal is een middel groot familie bedrijf. Container reinigen.


Vloerkleed in Den Haag, De Telefoongids, Telefoonboek


Tapijtreiniging, tapijtreiniger o. a.rotterdam Den Haag Leiden. Stomerij Panda: Stomerij, Gevestigd in Voorburg en Den Haag. Stomerij Panda reinigt, stoomt en perst op een milieuvriendelijke wijze. Gevestigd in Den Haag en Voorburg.

Tapijt reinigen Den Haag, Bright & Clean geeft hoffelijke zorg!. Hali rotterdam - Zoeken. nl.


Vloerkleed reinigen den haag centraal

Evenementen in Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne.


Tapijtreiniging - Draaijer Diensten Service


Centraal Tapijtreiniging is een gespecialiseerd bedrijf dat zorgt voor diverse diensten bij u thuis of voor uw Contact, Hali Yikama – Hali Yikama Den Haag – Hali Yikama Hollanda. kosten voor het reinigen van uw tapijt of vloerkleed. Tapijtreiniging van Polanen is een klein bedrijf maar GROOT in SERVICE. Wij zijn actief in de regio (zoals Rotterdam, Den Haag, Leiden, Zoetermeer), maar we. Vloerbedekking reinigen, vloerkleed reinigen, trap reinigen. Meubels U bent op zoek naar een geschikt schoonmaakbedrijf in Den Haag en omstreken dat voor U het schoonmaakonderhoud en Centraal is een middel groot familie bedrijf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.