woensdag 2 september 2015

Metselwerk opvangen

Opvangen muur tijdens sloop - Klusidee. Voor het opvangen van metselwerk boven openingen - PontMeyer. = 10 Stuks nieuwe gevelklem metselwerk opvangen - Overige Doe.


Toepassing Murfor in niet-dragende wanden vereisd voor opvangen. Reparatie methoden - Total Wall Concept.


Metselwerk opvangen

Toepassingen van Murfor metselwerkwapening. Uitsparen van dure lateiconstructies. Versterken metselwerk zonder verband. Opvangen ongelijkmatige zetting. Snel en operationeel metselwerk tijdelijk opvangen voor diverse werkzaamheden. De Speciale Ondersteuning Stempel kan door 1 persoon bediend worden.


Arbovriendelijke Hulpmiddelen - Gevelklem


De gevelklem voorkomt scheurtjes in het metselwerk en andere schade als verzakkingen. Er hoeft niet meer gestempeld te worden. De gevelklem is makkelijk. Het maken van een ligger van gewapend metselwerk boven een raam - of deuropening. Het opvangen van dilatatievoegen. Het wapenen van muren zonder.


Stut-alone - Marktnet


Download - KNB. Aardschokken opvangen met DonutSystem - Bouwwereld. nl. 16 Juni 2014 Deze woningen kunnen schokken opvangen tot 5.0 op de Schaal van Richter. Ik neem aan, dat er bij de bouw metselwerk wordt toegepast.

Muurherstel - Thor Helical. KLUSWIJZER - Woonlinie.


Metselwerk reparatie en herstelwerk - Jans & Zwiggelaar Voegwerken.


Stalen lateien en geveldragers - Nehobo


Welke wijze u deze dragende functie gaat opvangen. Dit kan op een ййn geheel uitmaakt met het erboven en eronder liggende metselwerk. Pas nadat het. Gelijmd metselwerk. 8. Samengestelde draagconstructies. 9. Lateien. 9. Geveldragers. 11. Overspannende draagconstructies en de uitvoering van metselwerk. 19 Dec 2014 Scheuren in het metselwerk kunnen we opvangen door middel van heli bar wapening. Dit is een RVS wokkel die in een 2-componenten mortel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.