woensdag 29 juli 2015

Gerenoveerd appartement amsterdam te koop antwerpen eilandje

Appartement antwerpen eilandje - Trovit. Appartementen te koop in Antwerpen (2000), Antwerpen - Zimmo. be. Immo C&S bvba - Antwerpen - Local Business - Timeline, Facebook.


Immobilien - Hart, Antwerpen - Logic-Immo. be. Makelaarskantoor De Meester - Nieuwbouwprojecten.


Mooi appartement op het eilandje Appartement te koop. Volledig gerenoveerd appartement van 95mІ met 3 slpkrs met lift op de 7 de verdieping in een gebouw van In de Amsterdamstraat op het Eilandje verrijst weldra. Eiland Antwerpen. Stijlvol, recentelijk gerenoveerd appartement in de Antwerpse binnenstad. Appartement te koop in Antwerpen - 1 slaapkamers - 56mІ - 153 075 Ђ. en de volledig vernieuwde Amsterdamstraat, het hart van. t Eilandje, komt binnenkort deze. Het maakt deel uit van het Eilandje, een bruisende stadswijk aan het water dat Scheldekaaien en de hoogwaardige afwerking van de appartementen maakt.


Mooi gerenoveerd appartement van 90m2 KNSM Eiland - Marktplaats


Appartement te koop. Italiлlei 17 2000 Antwerpen. Zimmo Code BDP1P. 143mІ 1 247 Z r mooi en volledig gerenoveerd triplexappartement. Amsterdamstraat 27 Prachtig gerenoveerd appartement met 1 slaapkamer te huur in Berchem. Op zoek naar een prachtig casco appartement in centrum Antwerpen. Prachtig gerenoveerd huisje te koop in een rustige buurt te Deurne. Gerenoveerd appartement met 1 slaapkamer te huur op het hippe Eilandje.


Projecten - Mathijssen Aluminium Service BV


Gerenoveerd appartement in centrum Antwerpen, Appartementen. Victoire - appartement te koop te Bruxelles. Vlakbij Europees Parlement, uitzonderlijk gelegen, in 2013 gerenoveerd appartement. Een ingerichte keuken uitgevend op de woonruimte van 34mAІ, een.

Las Immobiliлn - Omnicasa. Nieuwsflash - WALLS vastgoedmakelaars.


Nieuwsflash - WALLS vastgoedmakelaars.


Prettige vakantie! - YMLP


Het pakhuis is volledig gerenoveerd met behoud van authentieke elementen Commercieel winkelruimte te huur op AAA locatie te Antwerpen. Gelegen op het "eilandje" over het MAS, bevindt deze commercieel ruimte Amsterdamstraat 18. Deze woning is net volledig gerenoveerd, eerste gebruik. geschilderd en. Gerenoveerd appartement in centrum Antwerpen Ђ177.500 in Provincie Antwerpen Appartementen op Rubriek: Immo te koop. Soort vastgoed: Appartementen Het Eilandje (met MAS), Meir en de oude stad zijn op wandelafstand. Te koop: appartement te Antwerpen - 2018 Markt en het "Eilandje" Hoewel de Huikstraat een uiterst rustige straat is treffen we binnen handbereik een. Aangenaam gerenoveerd en instapklaar tweeslaapkamer appartement gelegen op de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.