dinsdag 30 juni 2015

Europoint gebouwen rotterdam

Afbeeldingen van europoint gebouwen rotterdam. Architectuurgids. nl - Kantoorgebouw Europoint, Skidmore, Owings. Europoint II, Rotterdam - V8 architects.


Europoint ll, lll & lV - Skyline City. Kantoorgebouw “Europoint V”, Marconistraat 1-11, Rotterdam.


Het Marconiplein is een plein in de Nederlandse stad Rotterdam. Het vormt een Aan het Marconiplein staan de Europoint-gebouwen. De Rotterdammers. Zadkine Marconistraat gebouw Europoint IV. Marconistraat 16 3029 AK Rotterdam. Telefoon. 010 - 489 11 00. Fax. 010 - 201 28 99. E-mail. info-zca@ zadkine. nl.


Het gebouw - EUROPOINT IV


Europoint IV is ййn van de torens van het gezichtsbepalende Europoint Complex in Rotterdam-West. Het gebouw van 21 verdiepingen, dat is ontwikkeld door. 1975 Europoint. Skidmore Het gebouw kreeg vanwege de goudkleurige beglazing de bijnaam Sinds 2004 is deze in gebruik bij de Hogeschool Rotterdam.


Toegangsbeveiliging kantoor gebouwen Europoint II en - BIM Media


Marconistraat - Zadkine. Impact tekent de opdracht voor de herpositionering van Europoint II. 23 Juli 2013 de herpositionering van Europoint II te Rotterdam. Het huidige hoofdkantoor van het Ontwikkelingsbedrijf Rotterdam, een gebouw van ca.

Het gebouw Europoint II te Rotterdam - Cement, kennisplatform. Hoogste gebouw Rotterdam - Top010.nl.


Zadkine college Europoint IV Rotterdam - Elektro Groeneweg.


1-514-09 Toegangsbeveiliging kantoor gebouwen Europoint II en III


De hoogste gebouwen van Nederland staan in Rotterdam. Maar wie kent ook de hoogste gebouwen in Rotterdam die de skyline van de Europoint II, III, IV. Zadkine Opleidingencentrum Gezondheidszorg, Laboratoriumtechniek & Optiek Marconistraat 16 (gebouw Europoint IV) 3029 AK Rotterdam tel. 010 489 11 00. Een gedeelte van het gebouw is compleet gerenoveerd in 2004. Het betrof de Naam en plaats van het werk Zadkine Europoint IV Rotterdam. Type werk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.