maandag 29 december 2014

Herinrichting vertaling engels

Herinrichting - Vertaling Nederlands-Engels - Mijn Woordenboek. Engels taal woordenboek [herinrichting] # vertalen [herinrichting]. Herinrichting: vertaling Nederlands - Engels - Interglot.


Herinrichting vertaling engels herinrichting (Betekenis/definitie van). Secretariaat Publiekrecht – Nieuwsbrief.


Bron: MWB. Voorbeeldzinnen met `herinrichting`. -. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden. "Herinrichting" vertaald van nederlands naar engels inclusief synoniemen, uitleg, and gerelateerde woorden. herinrichting in het Engels vertaald uit het. 1 Nov 2013 Op 11 november zal een herinrichting op kamer B121 binnen het Publiekrecht korte vertalingen naar het Engels te maken of Engelse teksten.


Herinrichting - Majstro


Herinrichting n: de stand van zaken worden teruggegeven aan de vroegere goede staat. "de herberg was een renovatie van een koloniaal huis" [syn: renovatie. Woordenboek Nederlands Engels: herinrichting. Suggesties voor herinrichting in het Nederlands Uw gratis, snelle en simpele vertaal woordenboek.


Plan voor herinrichting Venlose Molenbeek Subsidie aan Vie Curi


Chernigiv – slechtziende kinderen « Stichting Proforkids. 20 Years 010: - Resultaten voor Zoeken naar boeken met Google. Wijze van lezen is vertalen. In de loop van de jaren heb ik hymnen en liederen uit Latijn, Duits, Frans en Engels vertaald. Ales diei nuntius, Prudentius (na 405).

Masterplan Toegangspoort Harlingen - Friese Meren. Verkeersveiligheidstermen Nederlands - Engels en Engels - Swov.


Juridische-vertalingen - vertaalbureau engels Pagina 3 - Logo.


Beleidsplan_B iris. indd - Fraeylemaborg


Is soms het van Dale woordenboek Nederlands-Engels gebruikt. De enige gepubliceerde vertaling. Wij wensen u veel succes met het gebruik van deze woordenlijst. P. S. In de zomer van 1999, heeft. herinrichting regrouping, redivision. Project: “Reconstructie, renovatie en herinrichting van de bibliotheek en de sportzaal”. Vertaling van de Engelse documentatie van In-Sight in het OekraĞ¿ens in. Bijlage 1 Projectfasen. 35. Bijlage 2 Herinrichtingsplan Nieuwe Willemshaven, OCW vof. Vernieuwen informatiegids en ook vertalen in het Engels en Duits.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.