zondag 30 november 2014

Gebouwen new york ingestort

Vier doden door instorten gebouwen in New York, NU - Het. Twee gebouwen in New York ingestort - BNR Nieuwsradio. Gebouwen in New York ingestort, metronieuws. nl.


Gebouwen Ingestort Door Explosie In New York - Zie. nl.


Gebouwen new york ingestort

In de wijk Harlem in New York zijn woensdag twee gebouwen ingestort door een explosie. Daarbij zijn zeker vier mensen om het leven gekomen. In de wijk Manhattan in New York heeft zich woensdag een explosie voorgedaan. Amerikaanse media melden dat er een gebouw is ingestort.


Gebouwen ingestort in New York - Jeugdjournaal


Het instorten van twee gebouwen in New York is waarschijnlijk veroorzaakt door een gaslek. Er vielen twee doden. NEW YORK (ANP) - Twee gebouwen in New York zijn woensdag ingestort na een explosie, waarschijnlijk door een gaslek. Dat meldden.


Twee gebouwen ingestort na explosie in New York - YouTube


Twee gebouwen New York ingestort, Spanje Vandaag, De website. Doden door instorting gebouwen New York, RTL Nieuws. 12 Maart 2014 Bij de instorting van twee gebouwen in New York zijn zeker twee doden gevallen Door een explosie zijn twee gebouwen ingestort.

World Trade Center (New York) - Wikipedia. Gemist: ANP Buitenlands: Gebouwen in New York ingestort - bij.


New York - 2 flatgebouwen ingestort na gas explosie - 12-03-2014.


In beeld: Gebouwen NYC ingestort, Spitsnieuws. nl


12 Maart 2014 Bekijk hier de uitzending van ANP Buitenlands, Gebouwen in New York ingestort uitgezonden op woensdag 12 mrt 2014 door ANP. 12 Maart 2014 In New York zijn bij een explosie zeker elf mensen gewond geraakt. Twee gebouwen in de wijk Harlem zijn ingestort. Mogelijk liggen er. In New York zijn bij een explosie zeker een dode en zestien gewonden gevallen. Twee gebouwen in de wijk Harlem zijn ingestort. Mogelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.