donderdag 31 juli 2014

Huisje van majutte

Afbeeldingen van huisje van majutte. Huisje van Majutte - Watererfgoed Vlaanderen. Het huisje van Majutte - Blankenberge - Belgische Kust - BelgiŠ».


Info - Museum - Huisje van Majutte - Sociaal huis Blankenberge. Huisje Van Majutte - Blankenberge - Lokaal bedrijf, Facebook.


De visserswoning Majutte, meestal Huisje van Majutte genoemd, is een bewaarde visserswoning uit de 18de eeuw in de Breydelstraat in Blankenberge. Enkele. 5 Okt 2013 Voor de Krant van Blankenberge hadden we een lang gesprek met Antoon Vandamme, de bewaarder van het Huisje van Majutte en verteller.


Visserswoning Majutte - Inventaris Onroerend Erfgoed


Naam afkomstig van Pe Majutte, vissersbijnaam van de familie Debruyne. Het huisje wordt bewoond door verschillende generaties van zijn familie. De laatste. 26 Juni 2014 In de Breydelstraat nummer 10 te Blankenberge staat een typisch vissershuisje genaamd "Het Huisje van Majutte" en zijn huidige vorm dateert.


Huisje van Majutte te koop, HLN Blankenberge - HLN. be


Het Huisje Van Majutte blikvanger in Blankenberge - Het Nieuwsblad. Voorstel Groen Blankenberge om het Huisje van Majutte door de. 1 Aug 2014 Recent bleek in Blankenberge het Huisje van Majutte, een beschermd typisch vissershuisje van eind 18de eeuw, te koop te staan. Al op 26 juni.

Huisje van Majutte Events and Concerts in Blankenberge - Eventful. File:Blankenberge - Huisje van Majutte 1.jpg - Wikimedia Commons.


Huisje van majutte

Het huisje van Majutte in Blankenberge - Belgische Kust - TravelTalia.


Huisje van Majutte - Google


28 May 2014 DescriptionBlankenberge - Huisje van Majutte 1.jpg. Old fisherman. s house ( huisje van Majutte) in Blankenberge (Flanders, Belgium). Date, 11. 28 Aug 2013 28/08/2013 om 03:00 door Dany Van Loo. Print Corrigeer. Het Huisje Van Majutte blikvanger in Blankenberge. Het kasteeltje in Heist. Foto: if. Het huisje van Majutte Adres: Breydelstraat 10, 8370 Blankenberge In de Breydelstraat vind je het enige bewaarde vissershuisje van Blankenberge. Dit huisje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.