vrijdag 27 juni 2014

Nieuwe parket behandelen met zeep

Een eiken houten vloer in de natuur zeep! - Parketloods. Het onderhoud van uw parketvloer of houten vloer in de olie. Onderhoud geoliede houten vloeren, Silo 6.


Het verschil tussen houtzeep, vloerolie en waxolie. Afbeeldingen van nieuwe parket behandelen met zeep.


Nieuwe parket behandelen met zeep

Onderhoud van een gezeepte vloer. Het is dan wel zaak een nieuwe zeeplaag aan te brengen. Wij willen de vloer opschuren en opnieuw behandelen, liefst in een white wash finish. Wat is het verschil tussen een systeem met houtzeep, en een systeem met.


Onderhoud houten vloer met olie/zeep Clien Z - YouTube


Traditioneel: het onderhoud bestaat uit zeep, onderhoudolie en een Nieuw: het onderhoud bestaat uit een reiniger, een conditioner/refresher en een. Onderhouden van geoliede houten vloer en parket, Onderhoudsolie moet op dient het behandelde vloeroppervlak te worden behandeld met Solidfloor zeep.


WOCA/TripTrap, masterolie, onderhoudsolie, kleurolie, zeep


WOONKAMER - ONDERHOUD - PARKET - POETSEN - VLEKKEN. Onderhoudswijzer Geoliede vloeren - Parketmeester. Droog en vochtige onderhoud, dagelijkswekelijks Master oliezeep voor in het schoonmaakwater, Parketmeester was of olie zorgvuldig behandelen.

Onderhoudswijzer - Tida Parket, vakmanschap in parketvloeren. Loog/Zeep - Hiro Natuurlijk Wonen.


Advies nodig voor uw olievloer - BRN Parket.


Onderhoud van houten vloeren - Klusidee


Door de behandeling met loog en zeep wordt het hout niet alleen beschermd, maar blijft Met AURO loog en zeep kan nieuw, of tot op het onbehandelde hout. Elk seizoen moet je geplastificeerd parket behandelen met een speciaal Gebruik bij het dweilen speciale voedende en beschermende zeep voor geolied parket. Als je de parketvloer goed onderhouden hebt en geregeld een nieuwe. Als de vloer niet meer schoon te krijgen is met de zeep of schraal wordt is deze toe aan een nieuwe oliebehandeling, dit is zelf te doen maar wij verzorgen deze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.