vrijdag 30 mei 2014

Gerenoveerd appartement oostende te koop zeezicht

Immo De Beus. Appartement te koop Oostende, Hebbes. be. Verkoop - Immo Bel Air: Oostende.


Appartementen te koop in Oostende (8400), West-Vlaanderen. Appartement frontaal zeezicht oostende - Trovit.


Gerenoveerd appartement oostende te koop zeezicht

570 000. Gerenoveerd luxe appartement met zeezicht te Oostende ·. Hoofdfoto 440 000 Prachtig gerenoveerd appartement op de Leopold II-laan te Oostende. Appartementen te koop in Oostende (8400), West-Vlaanderen. Een ruim volledig vernieuwd appartement met zeezicht in volle centrum Oostende - op 100 m van zeedijk Oostende werd met smaak en oog voor detail volledig gerenoveerd. Vergelijkbare woningen te koop: appartement frontaal zeezicht, oostende zeezicht Dit leuk appartement werd gerenoveerd naar de hedendaagse.


Ons huidig aanbod - Immo Bel Air: Oostende


Op zoek naar een appartement te koop in Oostende Mooi gerenoveerd appartement met twee slaapkamers vlakbij zee, horeca en winkels. Voor een appartement te koop met zeezicht en bovendien op de zeedijk ben je op de Albert I. Nieuwbouwappartment op zucht van strand en zee (3 slpk + zeezicht. te koop appartement in het vakantie complex "BLUTSIJDE". Volledig gerenoveerd gebouw: nieuw dak, nieuwe gevel voor - en achteraan, nieuw balkon in RVS.


Appartement met zeezicht te koop!, Agence Dermul Oostende - Immo


Oostende - Koopwoningen Belgiл, 2dehands. be. Appartement te koop Oostende, Vastgoed Verhaeghe Gistel. Welkom Te Koop Te Huur vakantiewoningen info links syndicus leverancier contact Ref.295/VK/IL/2014. Prachtig appartement met 1slpk - zijZEEzicht. Oostende gebouw werder reeds vernieuwd, ook de gevel werd onlangs

Appartement Te koop in Oostende - Detail - Acta vastgoed. Afbeeldingen van gerenoveerd appartement oostende te koop zeezicht.


Gerenoveerd appartement oostende te koop zeezicht

Luxe-renovatie project met lateraal zeezicht & nabij de Albe.


Te huur appartement oostende - Trovit


Uit ons ruim aanbod te koop, selecteerden we voor u enkele pareltjes Gemeubelde studio met terras op de zeedijk te Oostende, 3° verdieping, prachtig zeezicht, vlakbij. Met smaak gerenoveerd luxeappartement met frontaal zeezicht. Te koop. Te huur. Kamer Te huur: appartement met zeezicht te oostende, ook ideaal. Gemeubeld gerenoveerde studio appartement centrum Oostende. Gerenoveerd appartement met zijdelinks zeezicht Ђ175.000 in Provincie West Vlaanderen Rubriek: Immo te koop. Soort vastgoed: Appartementen. Aantal slaapkamers: Helemaal gerenoveerd appartement op de zeedijk van Oostende.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.