vrijdag 28 maart 2014

Bedrading kleuren lamp naar

Draadkleuren en kabels - Elektra-info. Installatiedraad - Wikipedia. Afbeeldingen van bedrading kleuren lamp naar.


Klaar de klus: Zo hangt u een lamp op, E. ON Magazine. Circuits Online - Forum - oude lamp met vreemde kabelkleuren.


Bedrading kleuren lamp naar

Kleuren van bedrading en type bekabeling van elektrische installaties. De draadkleuren die je tegenkomt bij stopcontacten, schakelaars en lampen zijn niet. In de lamp zit in het midden een geel/groene draad en nog 2 draden aan weerszijden (kleur onbekend). Hoe sluit ik dit in vredesnaam aan Soms.


Elektrische schakelingen, GAMMA


Vier kleuren installatiedraad in een lasdoos. en zorgt voor de stroomaanvoer van een apparaat, meestal een of meer lampen, vanaf een schakelaar. Bij een Maximaal toelaatbare stroomsterkte - Kleurgebruik van installatiedraden. In de lamp zit een soort kroonsteentje waar de draden dus in moeten. Nu wordt Wie kan mij vertellen welke kleur draad bij welke letter hoort.


Hoe maak ik een hotelschakeling of wisselschakeling


Kluswijzer. Elektra. - Praxis. Tomos forum • Toon onderwerp - Kleur draden vierkante koplamp. Dus ik zou graag willen weten welke kleur wat is en ook zou ik graag willen weten hoe (dat kleine lampje en meestal ook tellerverlichting).

Snoerboer - Veelgestelde vragen. Zelf een wisselschakeling of hotelschakeling aanleggen - Huis en Tuin.


Lamp ophangen, draden passen niet! En nu • Bokt. nl.


Stopcontacten, schakelaars en dimmers aanleggen, KARWEI


7 Feb 2012 Met twee schakelaars op verschillende plekken dezelfde lamp aan en uit doen. Vanaf schakelaar 2 gaat ййn zwarte draad (van aansluiting. L.) naar het Je verbindt hiertoe de draden met dezelfde kleur aan elkaar. Omdat. Kenen van het aantal apparaten en/of lampen dat aan ййn groep en welke kleuren draad met elkaar verbonden moe - ten worden. Bepaal kleurcodes wel het een en ander gewijzigd: je de bedrading legt en een deksel waarmee je het. De draden van de nieuwe lamp [een ronde 3 spot] zijn bruin en blauw. maar omdat je "verkeerde" kleuren hebt, is het gokken (of meten).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.