dinsdag 29 oktober 2013

Gespannen cavia

Cavia - Gasvorming - SeniorenNet. nl - de startpagina voor. Cavia ziektes - algemeen - Marumoto. Spoed - Kliniek voor gezelschapsdieren Noordwijkerhout en Lisse.


Caviagids het cavia forum • Toon onderwerp - hoe merk je wanneer. massage voor cavia, Het йnige echte Caviaforum.


Gespannen cavia

De maag en darmen zijn dan zeer gespannen en de buik is vergroot en pijnlijk. De cavia heeft het hierdoor erg benauwd, wat in het ergste geval tot de dood kan. Soms merk je het doordat de buik gespannen is. Soms ook aan het gedrag van de beer. Die is opeens niet meer zo geinteresseerd in de zeug. 19 Jan 2011 Ik ga het nu uitleggen voor een cavia (meest toepasselijk op dit forum zijn die extra gespannen staan, deze ga je dan ook aanpakken!.


Stem voor Dieren De Cavia


Ziektes bij cavia. s: symptomen herkennen. Gedrag van zieke cavia. s. of agressie), beven, een typische gespannen houding met gebolde rug en kop omlaag. Anorexie bij een cavia, konijn, kitten of pup: Een niet etende konijn of cavia met een opgezette, sterk gespannen buik, kan ophoping van gas in de maag en/of.


Uitgeverij De Graveinse Abeel - auteursoverzicht


F&FCavia zwanger, en nu - forum. fok. nl. Volgtopic, Effie de drachtige cavia! • Bokt. nl. Ik heb toen extra gaas om het hok gespannen, rondom. Vanochtend toen mijn moeder beneden kwam begon er een cavia heel hard te.

Afbeeldingen van gespannen cavia. Caviidae.


Gespannen cavia

Draagtijd cavia, Meer weten, Zoekdierenarts. nl.


Start fokken cavias - Welkom bij HannyCavia. nl


Het gevolg is soms dat de cavia het erg benauwd krijgt, wat is ernstige gevallen. Haar buikje is de afgelopen weken behoorlijk gegroeit en de huid is daar strak gespannen (je voelt ook wel dat er iets in zit). Wat ik me nu. Ook kunt u aan de gespannen buik voelen, de jongen voelt u ook bewegen. Cavia. s maken geen nest voor hun jongen! Wel maakt de cavia tijdens de draagtijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.