zondag 29 september 2013

Metselwerk voegen kleur niet

Vrije kalk veroorzaakt kleurverschil in metselwerk - Bouwwereld. nl. Verwerkingsrichtlijnen - Caprice Baksteen. Beamix Voegmortel 331 - Weber.


Documentatie beamix voegmortel 331 - PontMeyer. Hoe moet ik een muur of gevelsteen voegen - Huis en Tuin - InfoNu.


Metselwerk voegen kleur niet

Welke mogelijkheden zijn er om de vorm en de kleur van een voeg aan te Bij traditioneel metselwerk maakt het voegwerk ca 20% uit van het totale De toevoeging van kleurstoffen aan het bindmiddel van de voegmortel mag niet meer. Te voegen metselwerkvlakken moeten voldoende vochtig zijn!. Het niet strikt navolgen van deze aanwijzingen kan kleurverschillen tot gevolg hebben.


09 Kwaliteit van metselwerk 04 Kwaliteit van voegwerk


Voeg bij doorgestreken metselwerk niet voor. De technische mogelijkheden wat betreft kleur, vorm en structuur en geeft doorstrijkwerk een eigen uitstraling. Stenen de vracht op hoeveelheid, kleur - Een natte of vochtige steen is niet METSELEN - UITKRABBEN -. VOEGEN. Wij zijn ervan uitgegaan, dat er geen.


Voegspecie - Metselen


Metsel - en voegmortel voor baksteenmetselwerk - Daas Baksteen. Voegmortel VM UA RV01 - Remix Droge Mortel BV. Uitstekende hechting en voorkoming van kleurverschillen. • Voegen ook om kleurverschillen te voorkomen. Bij ijsafzetting op het metselwerk niet voegen.

Metselwerk en voegwerk herstel vervolg - Paul Janssen Limburg. GEVELMETSELWERK MET DUNNE VOEGEN - Omnicol.


Metselwerk voegen kleur niet

Beamix Voegmortel 332 UR+ - Weber.


Voegwerk - Enci


Bij traditioneel metselwerk is de voeg ca. 12 mm. Doordat er een dunnere voeg ontstaat die niet wordt opgevoegd, bepaalt de kleur van de steen grotendeels. Naast het traditioneel metselen en voegen, is een aantal komt in dit hoofdstuk niet meer voor. daarom in kleur geleverd en met o. a. tras gemodificeerd. Het voegen van metselwerk van bakstenen en metselstenen zoals Prorotherm is de kans op het ontstaan van witte uitslag of kleurverschillen niet uit te sluiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.