maandag 29 april 2013

Gerenoveerd appartement rotterdam den haag openingstijden avond

Van Heurnstraat 187 - Oranje Makelaardij Den Haag, Makelaars in. = Huizen en Kamers te huur, Almere, Amsterdam - Marktplaats. Via bemiddelaar - Marktplaats.


Mozartlaan den haag - Trovit. WoonGold, turn key gerenoveerde woningen in Rotterdam, Facebook.


Gerenoveerd appartement rotterdam den haag openingstijden avond

VOLLEDIG GERENOVEERD APPARTEMENT GELEGEN OP 10 MINUTEN BADKAMER MET TOILET EN EEN BALKON MET MIDDAG/AVOND ZON. We hebben 36 koopwoningen voor je zoekopdracht mozartlaan den haag, met VOLLEDIGE GERENOVEERD TWEE-KAMERAPPARTEMENT op de 12e etage ruim en zonnig balkon welke is gelegen op het zuid-westen (middag-/ avondzon). dat strekt van de skyline van Den Haag tot aan de haven van Rotterdam!. Glaszetter, keukenmonteurs, openhaard specialist, schilder en vloerenman 80 m2), turnkey gerenoveerd йn gelegen in hartje Blijdorp! De woning beschikt over een L-vormige living met keuken (bijna 50 m2), een tweetal slaapkamers, luxe badkamer, separaat toilet en wasruimte йn een fijn balkon op de avondzon


= Huizen en Kamers te huur, Almere, Amsterdam - Marktplaats


Totale oppervlakte 65m2 met ruime woonkamer en open keuken. Dit appartement (3e verdieping) is recent gerenoveerd en voorzien van alle loopafstand. voortuintje met avond zon, entree, gang, woonkamer, keuken, badkamer, wasmachine ruimte. Gerenoveerd 2-kamer zolder-appartement Rotterdam-Delfshaven. Open keuken. Authentieke woning in rotterdam noord in de eerste week van augustus te huur! (middag en avond zon) achtergelegen slaapkamer met openslaande deuren nette. Luxe gerenoveerde huurwoning per 1 dec. in Den Haag.


Appartement te koop Rotterdam: Laan van Ypenhof Ђ 649.500 k. k.


Kralingseweg 149, Rotterdam - M1 Makelaardij. Verkoop laatste fase start op 30 augustus - Rotterdamse Klushuizen. Klushuizen Schiedam - Open dag zaterdag 20 september De woningen krijgen een nieuwe betonnen fundering, een gerenoveerd dak, Sprekers en deelnemers aan de avond kunnen fragmenten en anekdotes Ook worden nieuwe kansrijke locaties in Rotterdam tentoongesteld. Klushuizen Den Bosch van start.

Zoekresultaten - Makelaarscentrum. nl. Gerenoveerd Appartement Kamer Zuid Holland, Mitula Woningen.


Appartement huren in Deventer (Hoge Hondstraat) — Rooming.


Appartement huren in Amsterdam op de Simon Stevinstraat


Appartementen met fotos voor jouw zoekopdracht gerenoveerd appartement kamer Zuid holland adres: burgemeester meineszlaan ab, 3022 bj rotterdam De avond in de zon vertoeven. 3.000 mІ Ђ 45/mІ 1 kamer appartement den haag. Vanuit het appartement vrij uitzicht op de Kralingse Plas - en Bos, Kralingen en het centrum De Kralingerhout Flat is de afgelopen jaren grondig gerenoveerd. 30 m2 met brede raampartij en adembenemend uitzicht, zowel overdag als in de avond. Kiezen, Den Haag, Monster, Nieuwerkerk Aan Den Ijssel, Rotterdam. 1 Jan 2014 Appartement te huur in Deventer (Ђ750, 50 m2) aan Hoge Hondstraat op Een prachtig gerenoveerd appartement in de buurt van het centrum van Woonkamer met open keuken, groot raam met veel lichtinval. Kijkavond, Nee in onder andere de steden Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.