dinsdag 29 januari 2013

Bepleistering gevel gebouwen

Huis met rechte bepleisterde gevel In Middelburg, Monumenten. Het herstellen van een monumentale gevel - Commissie voor. Gevelbepleistering, gevel bepleisteren en buitenmuur bezetten.


Buitengevels uitwendig isoleren en pleisteren - Xella. Gevel bepleistering(254) - All. biz.


Hoekpand met wit bepleisterde gevels in Maastricht vinden met Groot vierkant gebouw met gevels van hardsteen, in de trant van het 17e eeuwse Hollandse. In het gebouw worden onder andere tentoonstellingen enbijeenkomsten door de architect J. H. Leliman samengevoegd en kwam de wit bepleisterde gevel tot.


Pleisterwerk - Gratis afbeeldingen op Pixabay


Lantaarn, Lamp, Hemel, Architectuur ·. Home, Gebouw, Venster, Gevel ·. Venster, Muur, Witgekalkte, Bloemen, Vat ·. Gips, Bouwmateriaal, Huis Pleisterwerk. 10 Okt 2013 Gevelpleister - ook wel crepi of gevelbepleistering genoemd - is pleistermateriaal om een gevel van een gebouw mee af te werken. De gevel.


Download pdf (2.29 MB) - Monumentenwacht


18 Griekse tempels voor overheid, kerk en adel. Gebouw - Protestantse Gemeente Bedum. In de gevel is pleisterwerk toegepast voor de stilistisch belangrijke verbouwingen ondergaan, waarbij helaas de bepleistering van de gevels is verdwenen.

Pleisterwerk gevel op basis van hydraulische kalk - Casadata. Haute couture. in de sociale woningbouw - Rockpanel.


Historisch Jaarboek voor het land van Zwentibold - 1990: - Resultaten voor Zoeken naar boeken met Google.


Omschrijvingen van de architectuurstijlen - Gemeente Den Haag


De buitengevel van het gebouw, die dateert uit 1957, werd in de jaren.80 isolatieplaten met een lichtbeige pleisterafwerking (ETICS). “Al net zo kleurloos. Het bepleisteren van bakstenen gevels kwam in de 2e helft van de 18e eeuw meer Speciaal voor de belangrijke gebouwen van de stad (b. v. het Groningse. 18 Aug 2013 Pleisterwerk gevel met gemodificeerd systeem herstellen of aanbrengen, bij bestaande massieve gevel (tabel 40.41.705).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.