maandag 28 september 2015

Industrieel pand te koop antwerpen pulhof

Nieuw toevoegd bovenaan - Aanbod panden te huur en te koop. Industrieel Gebouw te koop - Belgiл - CENTURY 21. Nieuwsflash - WALLS vastgoedmakelaars.


Appartement met twee slaapkamers nabij Pulhof! - trevi axus. Aanbod panden te huur en te koop - Sorenco immobilien.


Industrieel pand te koop antwerpen pulhof

Polyvalente woning op toplocatie gelegen in het centrum van Antwerpen aan de Pulhof - Instapklare moderne woning met praktijkruimte/bureau (BJ 2000). Pulhof: Appartement van 95mІ met 2 slaapkamers terras, kelder en optioneel staanplaatsen! Meer info en bezichtiging: bel TREVI Antwerpen op 03/205.64. 27 Doorzoek ons aanbod om uw huis, villa, appartement te kopen of huren. kopen /huren ·. nieuwbouw Industrieel 4 van de 631 panden voldoen aan de zoekcriteria Antwerpen Pulhof - Handelsgelijkvloerscommercieel eigendo.


Industrieel gebouw te koop Antwerpen, Hebbes. be


Industrieel Gebouw te koop te 87 zoekresultaten Bekijk het immo aanbod van CENTURY 21 te koop Industrieel gebouw te koop in Antwerpen - Opslagplaats Te koop: opbrengsteigendom te Antwerpen - 2000. Oude Leeuwenrui 7-11 Het pand heeft door zijn structuur en kwaliteit om een grote retailer aan te trekken. Berchem - Pulhof: Prachtige Interbellum herenwoning met mooie tuin en garage gelegen in de begeerde wijk Pulhof. Te koop: industrieel te Hoboken - 2660.


Aanbod panden te huur en te koop


Aanbod panden te huur en te koop - Sorenco immobilien. Domein Pulhof gaat over naar Rode Kruis en Unicef - Het Nieuwsblad. 26 Okt 2013 Het provinciebestuur overweegt om kasteeldomein Pulhof over te dragen aan Provincie Antwerpen vindt geen bestemming voor kasteeldomein van de bekende industrieel Nicolaas Van Haaren, in 2003 overleed. Het pand is nu veel ruimer. Landgoed Pulhof staat te koop voor vier miljoen euro.

BIJZONDER BESTEK DIENSTEN “SCHOONMAAK OLV PULHOF. Industrieel pand te koop antwerpen pulhof

Huis terras berchem - Trovit.


Landgoed Pulhof wordt cultureel bedrijvencentrum (Wijnegem


Te koop: opbrengsteigendom te Antwerpen - 2000 Berchem - Pulhof: Prachtige Interbellum herenwoning met mooie tuin en garage gelegen in de begeerde wijk Pulhof. Te koop: industrieel te Antwerpen - 2050 Historisch trapgevelgebouw (1620) met op het gelijkvloers een handelspand geschikt voor vele doeleinden. Doorzoek ons aanbod om uw huis, villa, appartement te kopen of huren. Industrieel. Kantoor. Grond. Nabijheid Herentalsebaan en oprit Ring Antwerpen. Boven is het pand. 31 Hof Ter Schriecklaan, 2600 Berchem, Antwerpen Vergelijkbare woningen te koop: pulhof, huis pulhof berchem Gelijkvloers: klein terras (7mІ), industriлle keuken met toestellen en ingebouwde kast, open ruilmte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.