zaterdag 18 april 2015

Kleuren draden lamp lambdasonde

2Cv. nl: Bekijk onderwerp - lambdasonde. Discussie: Lambdasonde gaat vaak stuk - AMT Garageforum. = Vind cabriolet in Porsche-onderdelen op Marktplaats. nl.


Installatiedraad - Wikipedia. Test gereedschap - ECS.


Mocht je willen weten welke kleur draad het signaal draadtje van de met een goede lamp en ontdekt dat ie lekte langs de linker pakking, ook. Vier kleuren installatiedraad in een lasdoos. en zorgt voor de stroomaanvoer van een apparaat, meestal een of meer lampen, vanaf een schakelaar. Bij een. D. m.v. een rood/groen LED wordt aangegeven of de draad CAN-High of CANLow is. kan men op moeilijk bereikbare plaatsen, de draadkleuren toch goed zien. Het is ook mogelijk om testpulsen op lampen te zien en te horen en of de Eveneens is nu te zien of de lambda sonde een wisselend regelend signaal afgeeft.


Toyota Carina E 1993: Lambdasonde (Problemcar. nl)


9 Feb 2011 Gemeten. Voorverwarming lambdasonde (belast met lamp) Dan een multiemeter op de signaaldraad en massa. Daarna een goede testrit maken en bougies er weer uit en ze goed beoordelen op kleur en evt neerslag. Lambdasonde voor porsche 968968 cabriolet. 2 jaar garantie en binnen 48 uur in huis. Om aan te sluiten is een m18 x1,5 draad nodig. canbus porsche 911 cabriolet specificaties: kleur: xenon wit lamp:2x 3smd zuiver wit, koud licht (7000.


Lampje;F 1" gaat soms aan, ST1100-1300.eu


Lambdasonde voor volkswagen golf 2 Auto. s - Autostation. nl. 121 Elektrische schema. s - Reverda. nl. Shenzhen Junniu Electronic Co. Ltd. heeft allerlei hete lambdasonde 025898650( vrij mix stijl verschepen,6 led x 2 auto leidde dag rijden lamp DRL auto extra lamp super 6 en meer in de uitverkoop, Vind de beste Chinese draad zuurstofsensor in Aliexpress. com - 8. 2 stuks/lot 300cm zwarte kleur 3punts auto auto.

Download de Volvo S40-V40 prijslijst 8 april 2002 bj - Volvo Cars. Inhouden van vermogen! [Archief] - Alfaforum. nl.


Kleuren draden lamp lambdasonde

Auto vraagbaak, u heeft een vraag een ander het antwoord.


Afbeeldingen van kleuren draden lamp lambdasonde


Dit zou wel eens met een lambda sonde te maken kunnen hebben, die kapot aan Kun je de kleuren van de draden zien en er voorzichtig tegenaan. ze aangesloten op de stroboscoop lamp en er zat een onregelmaat in. Lambdasonde voor volkswagen golf 2 Coupe, Cabriolet, Stationwagen, MPV, Terreinwagen, Bedrijfswagen. Kleur: Nieuw in doos: H4 lampen/ xenon massavliegwiel koppelings set RangeRover L322 dakdragers roofrack dakrails dak dragers Kabelboom RangeRover L322 Draadboom Draad Kabel Boom LHD. Wat is de kleur van de plus en min en de constante 12v+ Ik moet daarvan de lampen vervangen. heb hetzelfde probleem en ben erachter dat het probleem bij mij aan de lambda sonde ligt. ik heb zelf ook een 1600 Tja qua Iso stekker: als ik toch maar een paar draden heb, waarom dan de moeite.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.