zondag 24 augustus 2014

Industrieel pand te koop breda

Te koop - Aanbod, Redres dй Erfgoedexpert. Meer informatie over vrijkomende gemeentelijke panden, BrIM Breda. Ons aanbod - LUC Vastgoed Adviseurs.


Huur of koop bedrijfsruimte in Breda, RealNext. Unieke objecten te koop.


Industrieel pand te koop breda

Oude Tonge, Voormalig Gemeentehuis, Te koop. location De Bilt, Luxueus landhuis De Panheuvel, Te koop Industrieel erfgoed Monumentenpand. Of zoekt u panden die te koop worden aangeboden. Voor uw eigen kantoorpand, bedrijfspand, winkelpand of horeca RealNext. nl biedt het grootste aanbod. Unieke te koop staande objecten om in te wonen. de bedoeling), moet rekening gehouden worden met het monumentale, industriлle karakter van het pand.


= Vind breda in Bedrijfs Onroerend goed op Marktplaats. nl


Stadsmakelaar-Breda is het digitale vastgoedloket van de Gemeente Breda. De gemeente biedt er haar af te stoten vastgoed te koop aan. Het betreft onder. Breda Liniestraat 19. Huurprijs op aanvraag. 4000 m2 Huur Bekijk object. Statenlaan 105. TE KOOP Bedrijfsruimte Rijen Statenlaan 105. Huurprijs op aanvraag.


Foto;s industrieel pand brabant - Trovit


Overzicht van spoorse gebouwen die momenteel te koop staan. Bredabaan 655, 2930 Brasschaat - Industrieel gebouw te koop. Industrieel gebouw te koop - Bredabaan 655, 2930 Brasschaat. Misschien wordt dit wel het bedrijfsgebouw van je dromen.

10X lunchen in Breda - Talkies Magazine. Industrieel pand brabant - Trovit.


Industrieel pand te koop breda

Rijksvastgoedbedrijf: Vastgoed van en voor het Rijk.


Huizen te koop in Breda [funda]


We hebben 3 koopwoningen voor je zoekopdracht industrieel pand brabant, met prijzen vanaf Vergelijkbare woningen te koop: industrieel pand, loft brabant. Er staat ook een tramstationsgebouw in Nederland te koop, maar dat valt buiten de Helft van een karakteristiek pand (voormalig treinstation), gelegen aan een. Bekijk een deel van het vastgoed dat we te koop hebben. Met het publiceren van het. functieprofiel. is de procedure gestart een nieuwe rijksbouwmeester te.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.