donderdag 21 augustus 2014

Gebouw dubai

Gebouwen in Dubai, Alles over Dubai - De grootste. Burj Khalifa - Wikipedia. Nieuws over gebouw dubai.


Dubai - Alle gebouwen in Dubai. Google brengt hoogste gebouw ter wereld in beeld - IT Pro - Video. s.


Gebouw dubai

In deze lijst staan de hoogste wolkenkrabbers in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten. Er zijn verschillende lijsten: Hoogste voltooide wolkenkrabbers. Hoogste Hoogste voltooide wolkenkrabbers - Hoogste wolkenkrabbers in aanbouw. Selecteer de leukste attracties, bezienswaardigheden en tips van Dubai voor je die je absoluut niet mag en kan missen, is het hoogste gebouw van de wereld.


Lijst van hoogste gebouwen ter wereld - Wikipedia


Dit is een lijst van de hoogste gebouwen ter wereld. Constructies zonder verdiepingen, zoals zendmasten en uitzichttorens, worden niet meegerekend als. Burj Khalifa Dubai: alles over het hoogste gebouw ter wereld zoals feiten en cijfers, bezoekinfo, wetenswaardigheden en meer nuttige informatie over Burj.


Het hoogste gebouw ter wereld - Alle Records


Hoogste gebouw ter wereld geopend, NU - Het laatste nieuws het. Hoogste gebouw ter wereld opgeslokt door hevige storm - AD. nl. 17 Maart 2014 Er zijn spectaculaire beelden opgedoken van een enorme storm in Dubai ( Verenigde Arabische, lees meer op Kanaal Buitenland.

Spectaculair: vogel vliegt van hoogste gebouw ter wereld. 10 Hoogste Gebouwen die nu worden Gebouwd - Alletop10lijstjes.


Gebouw dubai

Burj Khalifa - de hoogste toren ter wereld - Dubai tips.


Vlieg als een adelaar van het hoogste gebouw ter wereld, RTL


Momenteel is de Burj Khalifa in Dubai het hoogste gebouw ter wereld, maar dit zal waarschijnlijk snel veranderen. In razend tempo worden wereldwijd. DUBAI - De emir van Dubai heeft maandag de Burj Khalifa (Khalifa-Toren) geopend. Met 828 meter is de toren het hoogste gebouw ter wereld, zo werd tijdens. Burj Khalifa. Met een hoogte van maar liefst 828 meter is Burj Khalifa het hoogste gebouw van Dubai en op dit moment nog van de hele wereld. Waarschijnlijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.