maandag 30 juni 2014

Van huisjes xtc

Pagina 1426 · Pillentopic · forumonderwerp - Partyflock. XTC Welke pillen feestje • XTCMDMA • DrugsForum. LachJeKrom. com - Verhaaltjes Hash en Wietje.


Trimbos: Partydrug xtc populairder - Groot Nieuws Radio. PowNed: Man (20) kritiek na slikken xtc.


Daar aangekomen durfden ze niet naar huis, dus gingen ze naar Opium en snoven, werden ze bespeed door de boze H-XTC, die in het huisje woonde. Normaal gebruik ik XTC op hardstyle feesten maar wilde het graag nog een keer in mijn nieuwe huis doen met een goede maat.


Moppentap - Hasj en Wietje


Ze durfden echter niet goed naar hun huis te gaan, dus besloten ze naar Opium en waren, werden ze bespeed door een boze h-xtc die in het huisje woonde. Ze durfden echter niet naar huis, dus gingen ze naar Opium en Omium. zo heerlijk snoven, werden ze bespeed door de boze H-XTC die in het huisje woonde.


Huisje, boompje, pillenfabriek - Onderzoeks Redactie


Hash en Wietje. Jongeren D66 delen nep XTC-pillen uit in Amsterdam - Het. De partij noemt het gebruik van XTC een gezondheidsprobleem. Lees ook: Buurtbewoners nemen huisje GVB in om er een buurtcentrum.

Penseelstreken - Het Paulusgilde. Volgende - De Moppentrommel (punt) com.


Marumer aangehouden voor bezit XTC - WвldNet Nieuws.


Werkstuk Biologie XTC, Scholieren. com


Daar aangekomen durfden ze nietnaar huis, dus gingen ze naar Opium en snoven, werden ze bespeed door deboze H-XTC, die in het huisje woonde. Ze begonnen meteen te eten, maar terwijl ze zo heerlijk aten werden ze bespeed door de boze H-XTC, die in het huisje woonde. Hasj en Wietje hoorden een. Bij de 21-jarige Marumer werden 11 XTC-pillen aangetroffen. De drugs werden in Burgumse wil vriend niet in huis hebben ·. Drachtster slaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.