donderdag 27 februari 2014

Staatsbosbeheer huisje drenthe

Staatsbosbeheer: Home. Vakantiehuis in Drenthe, Nederland, Natuurhuisje. nl. Staatsbosbeheer - Trovit.


Vakantiewoningen, Drentslandschaplogies, Het Drentse Landschap. Welkom bij vakantiehuis Abel te Zeegse, Drenthe.


Staatsbosbeheer huisje drenthe

Staatsbosbeheer beheert 265.000 ha natuur van en voor alle Nederlanders. Natuur om van te genieten, in te wandelen, te sporten of vakantie te vieren. Genieten van de rust en ruimte die zo kenmerkend zijn voor Drenthe. Gelegen in een landelijke omgeving, ademen de huisjes een sfeer van vervlogen Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten en De12Landschappen (waarvan Het Drentse. Midden in het Nationaal Park Drentsche Aa, ligt ons familiehuis Abel te Zeegse. van 1 ha bos en heide, dat aansluit op een grote heide van Staatsbosbeheer.


Vakantiewoningen, Natuurmonumenten


Dit is een sfeervol natuurhuisje in de bossen bij Norg, in het noord-westelijke deel van Drenthe. Een plek om lekker bij te komen. En een ideale uitvalsbasis voor. We hebben 38 koopwoningen voor je zoekopdracht staatsbosbeheer, met prijzen Vergelijkbare woningen te koop: huis weiland, huis grote schuur drenthe.


Staatsbosbeheer - Open Monumentendag


Huisje van Uneken - Wikipedia. Specht - Staatsbosbeheer - Logeren bij de boswachter. De Specht staat middenin boswachterij Sleenerzand, verscholen in de Drentse bossen. Het huis heeft een intieme sfeer, onder andere door de knusse maar.

Bekijk onderwerp - Huisje in Drenthe • Honden Forum. De Bosuil in Gees (Staatsbosbeheer) - YouTube.


Staatsbosbeheer huisje drenthe

Natuur Drenthe - Huis ten Bos.


De mooiste wandelingen en wandelroutes in Drenthe - Frank Wandelt


- 4 Min - Geьpload door Gerard MAK In het Drentse plaatsje Gees heeft Staatsbosbeheer een 10 pers. vakantiewoning. Het Huisje van Uneken is een voormalig boerderijtje in het Bargerveen bij Zwartemeer in de provincie Drenthe. Het werd gebouwd in 1944. Staatsbosbeheer heeft vervolgens het stuk grond en het huis gekocht. Dat is daarna niet meer als. Actief in Drenthe, fietsen, wandelen, steppen, mountainbiken in Drenthe. 39 van Staatsbosbeheer met hierop een plattegrond van het gebied van de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.