vrijdag 25 oktober 2013

Landhuis brievengat landhuizen

Landhuis Brievengat - Curacao. Brievengat - Wikipedia. Landhuizen, Beautiful Curaзao.


Landhuizen, Curacao Vakantieland. Landhuis Brievengat - JuKaproductions.


Landhuis brievengat landhuizen

De landhuizen van Curaзao, gebouwd in de 18e en 19e eeuw, zijn meestal als plaatsnamen, zoals Pannekoek, Dokterstuin, Kenepa, Brievengat, enzovoort. Het middelpunt van elke plantage was het landhuis, waar de meester en diens. De populaire dansgelegenheid en het voormalig Shell-bezit Landhuis Brievengat is na een ingrijpende restauratie weer open voor (uitgaans-)publiek.


Kans


De landhuizen zijn: landhuis Groot Davelaar, landhuis Dokterstuin, landhuis Zeelandia, landhuis Brievengat en landhuis Chobolobo. Dit was ons project. Sommige van de. landhuizen. die hier in daar opduiken in het landschap kunnen In het oostelijk gedeelte van Curaзao ligt het landhuis Brievengat in een.


Curaзao bezienswaardigheden - Reisgenieten


Nederlandse Antillen landen informatie, TravelSource. nl. De gids over Curaзao - cultuur, landhuizen en reizen. Een aantal van de landhuizen die je hier in daar ziet in Curaзao kunnen bezocht worden. In het oosten van het land ligt het landhuis Brievengat in een domein.

Karibik - Resultaten voor Zoeken naar boeken met Google. Landhuizen A t/m Z - welkom op de site van ellie & frank.


Curaзao Monopoly gelanceerd in Landhuis Brievengat.


Landhuis Brievengat vrijdagavond CURACAO 24 YEARS AGO


Landhuis Bottelier. 9. Landhuis Brakkeput Abou. 10. Landhuis Brakkeput Ariba. 11 Landhuis Brakkeput Mei Mei. 12. Landhuis Brievengat. 13. Landhuis Cas. Je kunt deze landhuizen vinden aan de Schottegatweg Oost. Enkele kilometers ten noordoosten van Willemstad ligt het 18de-eeuwse landhuis Brievengat. 11 April 2014 Het landhuis Brievengat staat zelf ook op het speelbord. “Zo zien we de landhuizen, stranden, beachresorts en het mooie onderwaterleven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.