zaterdag 30 maart 2013

Slot voor deuren wandkoeling

Meubelen uit het assortiment 7 oktober 2010 - Koeling. nu


WANDKOELING MURAL ESTORES 1000 - Hakvoort Professional. Hand Horeca. Koeltoonbank Brabant 285 met een deur en onderkoeling. HHBrabant. Wandkoeling, geventileerd met groep Bedrijfskoelkast met dichte deur en slot.

Deursloten - Praxis. Koelcounter Infrico Stekkerklaar VC 1400 - Koelingoutlet. nl.


Standaard deursloten - Nemef.


Wandkoeling/openfrigo/wandkoeler/koelkast 3m80 - Tweedehands. nl


De deuren aan de achterzijde kunnen worden uitgevoerd in glas. Sloten voor de achterdeuren en/of de kantelbare voorruit. Opties: Slot op voorzijde, speciale. Deze wandkoeling is uitgevoerd in RVS 304 en voorzien van een automatisch rolluik met slot. Deze wandkoeling is onder andere geschikt om frisdrank, sandwiches en melkproducten koel te bewaren en te. Werktafels. Open frame ·. Onderschap ·. Tussen - en bodemschap ·. Half bodemschap ·. Schuifdeuren. De standaard serie binnendeursloten worden gebruikt als kast - en kamerdeursloten of als slot op toilet/ badkamerdeuren. Daarnaast zijn er ook cilindersloten.


Koelwerkbanken, Infrico Fastfood, Veld Koeltechniek. Afinox Mekano glasdeur vrieskast 1400BT, Glasdeur vrieskasten. Lijst met occasions - Kovu.


Positioneringslijn Camp 2031 v-heupgordel (2m) - Deuren kopen. Glasdeur - Koeltechniek - Produkten Lijst.


Diepte van 800 mm, 1/1 EN en voor bakken 1/4 GN voor een netto dieper werkblad. In hoogte verstelbare rvs poten. Opties: Slot voor deuren. Extra roosters. Staat er bij een wandkoeling bijvoorbeeld 3M1, dan wil dit zeggen dat. verlichting, glas, scharnieren, deuren, sloten, zwenkwielen, afdichtingen, handgrepen.


= Vind deuren glazen op Marktplaats. nl


Afinox Mekano 1400 BT-PV glasdeur vrieskasten zijn bedrijfszeker en hebben een Zelfsluitende deuren met slot. RVS in hoogte verstelbare poten (50 mm). Voorzien van gesoleerde deur met slot. Deur rechtsdraaiend GN2100 BT. RVS vrieswerkbank 2 deuren 1/1GN. RVS wandkoeling stekkerklaar met spiegel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.