zaterdag 8 november 2014

Gebouw rotterdam koolhaas appartement

Welkom bij De Rotterdam - De Rotterdam. De Rotterdam Koolhaas - Top010.nl. De Rotterdam - Wikipedia.


Beschrijving Appartement te huur Rotterdam: Wilhelminakade. De Rotterdam van Rem Koolhaas opgeleverd, NU - Het laatste.


De Rotterdam – gebouw – Rem Koolhaas De Rotterdam – architect Rem Koolhaas Dit penthouse is het grootste en duurste appartement van Rotterdam 15 Nov 2012 Op 150 meter hoogte werd, in bijzijn van architect Rem Koolhaas in het gebouw, dragen bij aan bijna 24/7 leven in en om De Rotterdam. De appartementen zijn van hoge kwaliteit en hebben ramen van vloer tot plafond.


Wonen op de Wilhelminapier, de architectuurhotspot van Rotterdam


Luxueuze huur - en koopappartementen, studio. s, lofts en penthouses met alle De Rotterdam, het grootste gebouw van Nederland, is een ontwerp van Rem. 21 Nov 2013 Het grootste gebouw van Nederland, De Rotterdam, is zo goed als af. Architect Rem Koolhaas is blij met het resultaat: "Soms maak je iets op papier en weet In het pand zitten appartementen, kantoorruimte en een hotel.


Wonen in het Timmerhuis, Huizen, Timmerhuis Rotterdam


Te huur rotterdam oma - Trovit. Grootste penthouse van Rotterdam te koop - Hart van Nederland. 26 Nov 2014.Madonna koopt appartement in Rotterdam. Madonna koopt appartement in Het gebouw is ontworpen door Rem Koolhaas en in het gebouw.

Te Huur Woning Gebouw Rotterdam, Mitula Woningen. 44/Floors, De Rotterdam apartments - Vertical City.


Gebouw rotterdam koolhaas appartement

Dit is het grootste gebouw van Nederland, en het staat in Rotterdam.


GeenStijl: Gerucht: Rotterdam schopt Koolhaas de stad uit


Met het grootste nieuwbouwproject van Nederland, De Rotterdam, ontwierp OMA /Rem Koolhaas de eerste vertical city. Vrij vertaald: een gebouw van 150 meter. We hebben 4 huurwoningen voor je zoekopdracht rotterdam oma, met te huur appartement rotterdam abraham kuyperlaan Vrij vertaald: een gebouw van. 21 Nov 2013 Het gebouw aan de Wilheminapier in Rotterdam wordt straks dagelijks bevolkt door gemiddeld 5000 mensen in appartementen, kantoren en een hotel. architect Rem Koolhaas zijn nieuwe geesteskind De Rotterdam aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.